Με ενισχυμένο… πάγκο ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Με τις προβλεπόμενες μικρές αλλαγές στο διοικητικό του σχήμα, προχώρησε το Σάββατο το βράδυ ο Ατρόμητος, όπου στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, μετά τις απαραίτητες διαδικασίες προέκυψε το νέο Δ.Σ. το οποίο σχετικά είναι το ίδιο, πλην της τοποθέτησης του Φιλήμονα Μιχαλάκη στη θέση του ταμία.

Φυσικά πρόεδρος παραμένει ο Στέργος Σαρίκας, ενώ στα αναπληρωματικά μέλη προστέθηκαν, ο πρώην πρόεδρος, Μιχάλης Καλιοζής και ο Απόστολος Τομάζος.

Αναλυτικλα το Δ.Σ.
Πρόεδρος: Στέργος Σαρίκας
Α Αντιπρόεδρος: Καζούλης Γιώργος
Β Αντιπρόεδρος: Τσαφής Ιωάννης
Γεν.Γραμματέας: Καζούλης Βαλάντης
Ταμίας: Μιχαλάκης Φιλήμονας

Γενικός Αρχηγός: Απτόγλου Νίκος
Έφορος Υλικού: Πουλής Παντελής
Έφορος Γηπέδου: Σαρίκας Μιχάλης
Μέλη: Κοψιάς Γιάννης, Τομάζος Σπύρος, Μουσακίνιας Χρήστος, Παντίδος Γιώργος
Αναπληρωματικά μέλη: Κεφάλας Αντώνης, Καλιοζής Μιχάλης, Τομάζος Αποστόλης

Τεχνικό δίδυμο…
Αμέσως μετά το σχηματισμό του νέου Δ.Σ., έγινε συνάντηση με τον προπονητή, Γιάννη Φλεβάρη, όπου μέσα σε λίγα λεπτά αποφασίσθηκε η συνέχιση της συνεργασίας του με το σύλλογο της Διμυλιάς. Μάλιστα ο τεχνικός των «πρασίνων» θα έχει συνεργάτη του τον Γιώργο Τόππο, που θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού θα αγωνίζεται και ως τερματοφύλακας.

Στο μεταξύ ακόμη ένα παίκτης της ομάδας ανανέωσε τη συνεργασία του. Πρόκειται για τον Μερκούρη Μοντιάδη, που θα ηγείται για ακόμη ένα χρόνο της μεσαίας γραμμής του Ατρόμητου.  Όπως εξελίσεται η κατάσταση με τις ανανεώσεις, ελάχιστες αναμένεται να είναι οι αποχωρήσεις.

Σε καλό δρόμο το γηπεδικό
Θετικά είναι τα μηνύματα για το γήπεδο της Διμυλιάς. Το έργο της τοποθέτησης πλαστικού τάπητα, βρίστεται σε καλό δρόμο, κι αναμένεται να υπάρξουν θετικές αποφάσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Πάντως ο Ατρόμητος ό,τι και να γίνει με το γηπεδικό, δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του, σχετικά σε πιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο, Αν και πρωταθλητής στη Γ’ κατηγορία, θα απαρνηθεί το δικαίωμα της ανόδου και θα αγωνισθεί ξανά στην ίδια κατηγορία.