Πλούσιο το καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Ωβέρνη

Πλούσιο το καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Ωβέρνη

Πλούσιο το καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Ωβέρνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 490 ΦΟΡΕΣ

Όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας καλεί να περάσουμε η Ωβέρνη, που μας έχει ετοιμάσει ένα γεμάτο μουσική καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Η Ωβέρνη, είναι ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους στο νησί της Ρόδου, ενώ ο υπέροχος εξωτερικός χώρος είναι ιδανικός για χαλαρωτικά πρωινά και βράδια στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Με μουσικές πινελιές των καλλιτεχνών του μαγαζιού, που εναλλάσσονται καθημερινά, η Ωβέρνη μας περιμένει να διασκεδάσουμε... μουσικά!

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του μαγαζιού, διαμορφώνεται ως εξής:

Κάθε Δευτέρα, βραδιά τζαζ με τη Σοφία Κουτσάκη, τον Βασίλη Καραμαλη και τον Δημήτρη Χατζηπλή, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Κάθε Τρίτη, ένα έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα με τον Γιάννη Γιακουμάκη και την παρέα του, μας ταξιδεύουν μαγικά.

Όμορφες βραδιές και με το αγαπημένο ντουέτο, την Αθηνίκη και τον Ρόρη σε ρυθμούς funk, Jazz, soul ...οι οποίοι θα μας ταξιδεύουν μουσικά κάθε Τετάρτη βράδυ.

Κάθε Πέμπτη και ώρα 9:00 μ.μ., γινόμαστε όλοι μια παρέα και ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας Βιργινία Πρέκα στο τραγούδι, τον γνωστό συνθέτη -κιθαρίστα Γιάννη Γιακουμάκη στην κιθάρα,τ ον Λευτέρη Κουάντα στο μπουζούκι και αφήνουμε να "αγγίξει" τη ψυχή μας ό,τι αγαπήσαμε στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι!

Η Άννα Βούη και ο Μιχάλης Μαντικός, γνωστοί μέσα από πρώτες παρουσιάσεις μουσικών έργων αλλά και από τη μόνιμη συμμετοχή τους στο φωνητικό σύνολο "Δέκα με Τόνο", συμπράττουν στον μαγευτικό χώρο του Auvergne Cafe, τραγουδώντας μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγούδια που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική. Με τις μοναδικές τους φωνές, μας προσκαλούν σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, για όσους ακόμα ονειρεύονται. Τους συνοδεύει στο πιάνο, ο Αντώνης Κυζούλης. Κάθε Παρασκευή βράδυ, μετά τις 9.

Με ροκ μπαλάντες από τον Κώστα Ηρακλείδη διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο 7:30 με 10:30 το βράδυ, ενώ αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης για να μας τραγουδήσει όμορφες ποπ μπαλάντες.

Τις Κυριακές αντίστοιχα, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης θα είναι κοντά μας απο τις 9 παρέα με την κιθάρα του και την όμορφη φωνή του.

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ειναι συνθέτης-κιθαρίστας-τραγουδιστής και θα είναι κοντά μας για μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν με τραγούδια του που εχουν τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Παπακωσταντίνου, Μπάμπης Στόκας ... Με την κιθάρα του ...αυτοσχεδιάζει και παρουσιάζει ο ίδιος τα τραγούδια του (και οχι μόνο Coldplay,Rem,U2,Sting)και ελληνικές μπαλάντες που λάτρεψε μέσα από τις συνεργασίες του!!!

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Ωβέρνης
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου
Παλιά Πόλη
Κρατήσεις στο 2241076100

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!