Εθελοντικός καθαρισμός  από το ξενοδοχείο Grecotel

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών ενεργειών της Grecotel, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, το GRECOTEL Rhodos Royal έλαβε μέρος στην Παν-Μεσογειακή εκστρατεία “Clean up the Med” της Legambiente.

Η εταιρία Grecotel, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάντα σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία και το σεβασμό στους τόπους, στους οποίους βρίσκονται τα ξενοδοχεία της. 

Στη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας της, η  Grecotel και τα ξενοδοχεία της έχουν βραβευτεί με πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή βραβεία σε αναγνώριση του υψηλού ποιοτικού τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας. Στον εθελοντικό καθαρισμό της ακτής προσκλήθηκαν και έλαβαν μέρος παιδιά της Πέμπτης και Έκτης Τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών, τα οποία και ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ενθουσιασμό.

Ο κύριος Στέφανος Κιτρίνας, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, σε ομιλία του προς τα παιδιά και τους δασκάλους καθώς και τους πελάτες που συμμετείχαν στη δράση, εξήρε την προσπάθεια και τον ζήλο όλων των συμμετεχόντων και τόνισε τη σημασία της διατήρησης της καθαριότητας του φυσικού μας περιβάλλοντος και της διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που συμβάλλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί μας και γενικότερα προς τη χώρα μας.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Grecotel Rhodos Royal θα ήθελαν να ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών, κύριο Σαββαΐδη, καθώς και τους δασκάλους για την προσπάθεια αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών και ευελπιστούν στην επανάληψη της δράσης και την επόμενη χρονιά.