Στο Λουτράκι ο «Υγρός Στίβος Ρόδου»

Στο Λουτράκι ο «Υγρός Στίβος Ρόδου»

Στο Λουτράκι ο «Υγρός Στίβος Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 268 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχει με 7μελή αποστολή στο «2ο Διεθνές Κύπελλο» της πόλης της Κορίνθου, το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο

Στο ‘’2o Διεθνές Κύπελλο Λουτρακίου’’ των Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών, συμμετέχει αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο ο «ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ» και αισιοδοξεί που οι μικροί αθλητές-τριές του, θα διακριθούν για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα στην πόλη της Κορινθίας βρίσκονται από χθες, η 9χρονη Αναστασία Περγαντή που θα δοκιμάσει στα 50 και 100 μ. ελεύθερο, η 10χρονη Κατερίνα Σαρή στα 50 και 100 μ. Ύπτιο, ο 10χρονος Γιώργος Παρασκευάς-Κοντού στα 50 και 100 μ. ελεύθερο και ο 11χρονος Νικόλας Περγαντής στα 50 , 100 Πρόσθιο και στα 200 μ. Μικτή Ατομική, κάνοντας το ντεμπούτο τους σε επίσημες διοργανώσεις και αναμένεται να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια, αλλά πάνω από όλα ο πρωταρχικός στόχος είναι να το διασκεδάσουν και να περάσουν ένα υπέροχο αγωνιστικό τριήμερο.

Τα παιδιά αυτά πλαισιώνονται από τους «παλιούς», την 11χρονη Ροδούλα Καραβόλια που δύο χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση θα αγωνιστεί στα 100 Πεταλούδα, 200 Ελεύθερο και 200 μ. Μικτή Ατομική, τον 13χρονο Στέλιο Βεϊσάκη που θα κολυμπήσει 50, 100 , 200 Ύπτιο και 200 μ. Μικτή Ατομική και την επίσης την 13χρονη Σιμέλα Κακούλη που θα πέσει στα 50, 100, 200 μ. Πρόσθιο και θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν κι άλλο τις ήδη πολύ καλές τους επιδόσεις που τους έχουν ήδη προκρίνει στο Πρωτάθλημα Ελλάδος αλλά και θα βελτιώσουν την κατάταξή τους στο Ranking της Ελληνικής Κολύμβησης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή