Θεατρική παράσταση στο σχολείο Παραδεισίου

Μια πολύ όμορφη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου!

Η γιορτή έγινε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του σχολείου και σε αυτήν συμμετείχαν 180 μαθητές! 

Η ΣΤ’ τάξη παρουσίασε το έργο  «ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ» και αφού μας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μας απέδειξαν με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο ότι η Ελλάδα και ειδικά η Ρόδος είναι ο καλύτερος προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το θεατρικό πλαισίωσαν χοροί από διάφορες χώρες του κόσμου που παρουσίασαν οι μαθητές και μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων του σχολείου. 

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η γυμνάστρια του Σχολείου κ. Γεωργία Τρυφιάτη και οι δάσκαλοι των  ΣΤ’ τάξεων κ. Μανώλης Χατζαλεξίου και κ. Δημήτριος Σταμέλος. 

Τη  σκηνική επιμέλεια είχε η εικαστικός του σχολείου κ. Βαρβάρα Στυλιανού. Εκτός από τους εκατοντάδες γονείς, συγγενείς και φίλους των μαθητών τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, η Σχολική Σύμβουλος κα. Ελένη Σταυροπούλου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Το Σχολείο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πολιτιστικό  σύλλογο «ΒΙΛΛΑΝΟΒΑ» για την παραχώρηση στολών του και την σχολή χορού της Εύης Παρασκευά για την παραχώρηση αξεσουάρ για την παράσταση και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.