Θεατρική παράσταση στο σχολείο Παραδεισίου

Θεατρική παράσταση στο σχολείο Παραδεισίου

Θεατρική παράσταση στο σχολείο Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Μια πολύ όμορφη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου!

Η γιορτή έγινε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του σχολείου και σε αυτήν συμμετείχαν 180 μαθητές!

Η ΣΤ’ τάξη παρουσίασε το έργο «ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ» και αφού μας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μας απέδειξαν με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο ότι η Ελλάδα και ειδικά η Ρόδος είναι ο καλύτερος προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το θεατρικό πλαισίωσαν χοροί από διάφορες χώρες του κόσμου που παρουσίασαν οι μαθητές και μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων του σχολείου.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η γυμνάστρια του Σχολείου κ. Γεωργία Τρυφιάτη και οι δάσκαλοι των ΣΤ’ τάξεων κ. Μανώλης Χατζαλεξίου και κ. Δημήτριος Σταμέλος.

Τη σκηνική επιμέλεια είχε η εικαστικός του σχολείου κ. Βαρβάρα Στυλιανού. Εκτός από τους εκατοντάδες γονείς, συγγενείς και φίλους των μαθητών τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, η Σχολική Σύμβουλος κα. Ελένη Σταυροπούλου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Το Σχολείο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πολιτιστικό σύλλογο «ΒΙΛΛΑΝΟΒΑ» για την παραχώρηση στολών του και την σχολή χορού της Εύης Παρασκευά για την παραχώρηση αξεσουάρ για την παράσταση και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»