Η Αναστασία Κορινθίου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Ρόδο

Η Αναστασία Κορινθίου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Ρόδο

Η Αναστασία Κορινθίου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 785 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή το νέο της ανατρεπτικό μυθιστόρημα, η Αναστασία Κορινθίου επιστρέφει στη Ρόδο.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, στη διάρκεια των οποίων δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει αναφορές και να δηλώνει την αγάπη της για τη “Ρόδο της καρδιάς”, όπως χαρακτηριστικά έλεγε, η γνωστή συγγραφέας επιστρέφει για να παρουσιάσει τη νέα της λογοτεχνική δουλειά.

Το βιβλίο της είναι ένα σύγχρονο ανάγνωσμα με πρωτότυπη οπτική σε ό,τι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το έχει συγγράψει μαζί με την ξαδέλφη της Μαριάννα Νικολιδάκη, η οποία είναι γνωστή ποιήτρια.

Το εσωτερικό στήσιμο του βιβλίου είναι σαν ένα....κινητό τηλέφωνο (το μαύρο κουτί της ζωής τριών ανθρώπων) και παρακολουθούμε τη σχέση μεταξύ τους αποκλειστικά και μόνο μέσα από διαλόγους (yahoo, viber, sms) ή από Post στο facebook σημειώσεις ακόμη και εικόνες - φωτογραφίες.

Ενα πραγματικά μοντέρνο και καυστικό βιβλίο που αγγίζει καυτά θέματα σε ό,τι αφορά τη φιλία, τον έρωτα, την αγάπη, τη μοναξιά και τη συντροφικότητα.

Η Αναστασία Κορινθίου επέλεξε σαν πρώτο σταθμό της περιοδείας των βιβλιοπαρουσιάσεών της, το νησί της και η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μαζί με τις δύο συγγραφείς, στη Ρόδο θα ταξιδέψει και η διεθνούς φήμης βιολονίστρια Maria Linda Laro για να ντύσει μουσικά τη βραδιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Κάλλιστος Διακογεωργίου που από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιθυμία της συγγραφέα να πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση στη Ρόδο, ο δημοσιόγραφος Κώστας Σαμιωτάκης (η Αναστασία έκανε για χρόνια εκπομπές στο ραδιόφωνο δίπλα του), η φιλόλογος Χάρις Κόντου και η Βιβή Κατσιώλη που θα εστιάσει στον άνθρωπο - Αναστασία κυρίως και στην απουσία της από τη Ρόδο τόσο σαν φίλη όσο και σαν άνθρωπος του πολιτισμού.

Η Αναστασία Κορινθίου στο διάστημα που ζει στην Αθήνα έχει βραβευτεί από τον ΗΓΕΧΟΡΟ και την UNESCO για την Πολιτιστική της προσφορά, διατηρεί δική της εκπομπή στο Kontra chanel, υπέγραψε το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας ΜΑΡΙΑ, αρθρογραφεί σε πολύ γνωστά site και το 2017 κέρδισε το τρίτο βραβείο για τα βιωματικά της άρθρα στο kiss my grass.

Για την ίδια όπως δηλώνει, η επιστροφή αυτή στο νησί της είναι πολύ σημαντική γιατί η Ρόδος θα είναι πάντα ο τόπος της καρδιάς της και το όνειρό της είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή σε αυτήν.

Για όσους επιθυμούν λοιπόν να "ξαναανταμώσουν" με τη “νεράιδα της Ρόδου” όπως έγινε γνωστή, Αναστασία Κορινθίου, αλλά και με το “Αερικό” και ξαδέλφη της Μαριάνα Νικολιδάκη (η πρώτη της ποιητική συλλογή έχει τίτλο “Καληνύχτα Αερικό μου”), ραντεβού με το νέο τους βιβλίο που ήδη απασχολεί τον συγγραφικό και δημοσιογραφικό κύκλο “ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ”, στο καφέ Ωβέρνη στην Παλιά Πόλη, το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 18.30 σε μια βραδιά με ποίηση, αλήθειες, νότες και συγκίνηση.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion