Σαρώνει στο youtube το νέο τραγούδι του ροδίτικου συγκροτήματος Outpass (βίντεο)

Περισσότερες από 64 χιλιάδες προβολές έχει κάνει στο youtube το καινούργιο τραγούδι με τίτλο "Fortuna", του ροδίτικου συγκροτήματος "Outpass", καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να "σπάσει" το προσωπικό του ρεκόρ και όχι μόνο. 

Το εν λόγω βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Fortuna" αποτελεί ένα από τα δέκα τραγούδια του νέου τους δίσκου με τίτλο "Tales of Aeolus".

Σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ είναι ο επίσης Ρόδιος  Milton Louiz και παρουσιάζει τους “Outpass”, συνοδευόμενους από τη χορεύτρια Ιωάννα Θεοχάρη, να ερμηνεύουν το “Fortuna” ως μια επίκληση στη θεά της τύχης που “έρχεται ξαφνικά και τυφλώνει. Οδηγεί εκείνους που την δέχονται αλλά τραβάει προς τα κάτω εκείνους που δεν το κάνουν”.
 


Το ροδίτικο αυτό συγκρότημα είναι αρκετά δημοφιλές, όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με αρκετούς ακόλουθους που θαυμάζουν την ωραία μουσική τους και τις ροκ μελωδίες τους.

Οι “Outpass” αποτελούνται από τους: Στέργο Φουτούλη (τύμπανα), Lee Μαυρόστομο (φωνητικά), Αλέξανδρο Χούλη (κιθάρα), Σοφία Βασιλαράκη (φωνητικά), Παναγιώτη Πατσάη (μπάσο), Νεκτάριο Καλομοίρη (πλήκτρα) και Αντώνη Αναστάση (τσέλο).