Την «πάτησε» με Χατζημιχαήλ, απαντάει δυναμικά η Κατταβιά

«Μπανανόφλουδα» πάτησε η Κατταβιά στην περίπτωση του Στράτου Χατζημιχαήλ.

Παρότι θεωρούσε τη μεταγραφή του 31χρονου αμυντικός μέσου κλεισμένη, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στον Πολύστρατο, όπου θα παίξει ποδόσφαιρο για έκτη συνεχόμενη χρονιά φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 Πάντως, το «ναυάγιο» δεν πτόησε το ηθικό των «κιτρινόμαυρων» της Νότιας Ρόδου, οι οποίοι οριστικοποίησαν την παραμονή του επιθετικού Μανώλη Νασόπουλου, ενώ έχουν στα «σκαριά» δύο σπουδαίες μεταγραφές.

Το «ευχαριστώ» του Μυλωνά
Χρέη βοηθού προπονητή αναλαμβάνει στην Κατταβιά ο Γιώργος Μυλωνάς, ο οποίος ευχαριστεί τη διοίκηση και τον Μανώλη Φραντζή για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν:

«Αν και λίγο καθυστερημένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση της ΑΕ Κατταβιάς και τον προπονητή Μανώλη Φραντζή για την τιμή που μου έκαναν να είμαι πλέον μέλος του προπονητικού επιτελείου και της οικογένειας της ομάδας.

Ο μοναδικός μου στόχος είναι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να βάλω με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι για την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας, στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας