Εκδήλωση θα γίνει σήμερα στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Μια ακόμη εκδήλωση στη μνήμη του μικρού Άγγελου που έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιουλίου του 2015, μετά από τη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στην παιδική χαρά Καλαβαρδών. 

Ο Άγγελος Γκιώνης, ο μικρός ήρωας για όλους τους συντοπίτες μας που έδινε τη μάχη για τη ζωή για δύο περίπου χρόνια και ταξίδεψε πριν απο τρία χρόνια για τη γειτονιά των αγγέλων, εξακολουθεί να ζει στις καρδιές όλων μας. 

Μάλιστα οι γονείς του στον ένα χρόνο που ο Άγγελος ήταν μακριά μας, αποφάσισαν για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ήρωα, πραγματοποιώντας εκδήλωση στην παιδική χαρά που λίγο καιρό αφού πέθανε, ανακαίνισαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη μνήμη του και επειδή αυτή η παιδική χαρά σήμαινε πολλά για τον μικρό Άγγελο. 
Έκτοτε αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 3 Ιουλίου, και έτσι για τη φετινή χρονιά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μαγικά, παιχνίδια, όμορφες λιχουδιές αλλά και δώρα για τα μικρά παιδιά που θα παραβρεθούν στην παιδική χαρά, το απόγευμα. 
Η μαμά του μικρού Άγγελου, κ. Κατερίνα Ροδίτη, σε σχετική ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: 

"Έμαθα όμως να ζω, όχι με την απώλεια σου, αλλά με το να σε έχω μέσα μου...γιατί δεν έφυγες μακριά, εδώ δίπλα είσαι...
Και προχωρώ όπως θα' θελες και εσύ...γιατί εσύ δεν κατσούφιαζες ποτέ...είχες πάντα όρεξη για παιχνίδι και ένα όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό σου... μ' αυτό το χαμόγελο συνεχίζω και εγώ...

Μας λείπεις χαμογελάκι μου 
... Τρίτη 03 Ιουλίου...
...3 χρόνια μακριά μας...αλλά και μαζί μας...πώς γίνεται να λείπεις αλλά ταυτόχρονα να είσαι παντού; Τιμούμε την μνήμη σου στον χώρο που σου αφιερώσαμε στην παιδική χαρά Καλαβαρδών, Angel's Playground , εκδήλωση για τα παιδιά:

19:30 σόου με τον αγαπημένο μας μάγο Xaris Kiamalis / Tsampikos Kalandranis Magician Rodos

20:30 "ένα μπαλόνι για τον Άγγελο" ❤ θα πετάξουμε μπαλόνια στον ουρανό...ένα μήνυμα για τον Άγγελο μας!
(Ballolino Grivogiannis)

Αμέσως μετά αγαπημένος παιδικός ήρωας Minion θα μοιράσει σακούλες με δωράκια στα παιδάκια.

21:00 θερινό σινεμά στο αμφιθέατρο (δίπλα από την παιδική χαρά), θα δούμε την αγαπημένη ταινία του Άγγελου "Εγώ ο απαισιότατος 2, minions "
(Xristos Fotudis, art & movie studio)
*για την προβολή της ταινίας τα παιδιά θα μπορούν να προμηθευτούν ποπ κορν και χυμούς

Όλα τα παιδάκια είναι ευπρόσδεκτα, μπορούν να έρθουν να παίξουν, να παρακολουθήσουν το σόου με τον μάγο και να δουν την ταινία, να κεραστούν και να τιμήσουν την μνήμη του Άγγελου".