Τετ α τετ με τους  ποδοσφαιριστές στον Ιάλυσο

Οι επαφές γίνονται στον Ιάλυσο, οι συζητήσεις εξακολουθούν, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο στον Ιάλυσο μετά την οριστικοποίηση του τεχνικού τιμ.

Όπως έγινε γνωστό στους στόχους της νέας Διοίκησης Χατζηνικήτα, είναι να οριστικοποιηθεί η πα-
ραμονή του περυσινού βασικού κορμού και η αναπλήρωση των θέσεων που άφησαν οι παίκτες των οποίων έληξε η συνεργασία με τον Ιάλυσο.

Ήδη είναι παρελθόν οι Παφιάκης, Σπάρταλης, Βλάχος, αλλά και ο Δήμας, ενώ θεωρείται άγνωστο τι θα πράξουν οι υπόλοιποι. Το σίγουρο είναι  πως πολλά από τα παιδιά θέλουν να μείνουν στην ομάδα και να την βοηθήσουν και σε αυτή την σαιζόν που είναι δύσκολη.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Με δεδομένο πώς  για να συμβούν όλα τα παραπάνω χρειάζεται και οικονομική ευμάρεια, ο Ιάλυσος  έχει ρίξει το βάρος του στο να πετύχει η εκδήλωση της 20ης Ιουλίου.

Σε αυτήν σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού, διοργανώνουν στην Πλατεία Ιαλυσού μεγάλη συναυλία, με την παρουσία του γνωστού λυράρη Νίκου Ζωιδάκη, και γι αυτό καλείται όλος ο κόσμος της Ιαλυσού να στηρίξει την προσπάθεια, ούτως ώστε να πετυχει η εν λόγω εκδήλωση, από την οποία ωφελημένος θα είναι ο Ιάλυσος.