Το Σάββατο η 11η γιορτή  Γεωργού και κτηνοτρόφου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονολίθου  "Νέα Ζωή"’ διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά τη γιορτή του Γεωργού και του Κτηνοτρόφου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Μονολίθου στις 20:00.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με ενημερωτική ομιλία γεωπόνου της Ρόδου και στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Έμπωνας ‘’Ο Ατταβυρος’’
Ο Ματθαίος Γιαννούλης και ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα τους, αποτελούν εγγύηση για ένα αξέχαστο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπικά φαγητά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού, όπως κατσίκα κοκκινιστή, ντολμαδάκια, μακαρόνια χειροποίητα (πλαστά) και διάφορα άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα από όπου θα μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα όπως τυριά, ψωμιά, κουλούρια, πλιγούρι, τραχανά κ.α., φτιαγμένα από τις Μονολιθιάτισσες που αγαπούν και στηρίζουν τον σύλλογό μας.


Μάλιστα, θα προσφέρεται δωρεάν στον κόσμο γιαούρτι με μέλι, σπιτική κρέμα και ρυζόγαλο.
Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχει μάγος για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου 7 Ιουλίου
Ώρα 20:00
Δημοτικό Σχολείο Μονολίθου
Είσοδος Ελεύθερη