Ιάλυσος: Στα ερυθροκίτρινα  Σαχίνης, Αποστολάτος

Την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε χθες ο Ιάλυσος.

Η Διοίκησή του και η τεχνική του ηγεσία, δείχνουν να επιμένουν πολύ στο ροδίτικο στοιχείο, αφού και οι δύο προέρχονται από ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενώ ο ένας έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στον Ιάλυσο.

Ο ένας είναι ο 23χρονος αμυντικός Νίκος Σαχίνης, ο οποίος είχε πέρυσι με τη  φανέλα του Απόλλωνα Καλ. 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ στο ματς της Λίνδου με τον Κλεόβουλο.

Ο δεύτερος είναι κι αυτός μικρής ηλικίας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Αποστολάτο,  ο οποίος είναι μόλις 21 ετών και είχε πέρυσι με τον Αστέρα Παστίδας, στον οποίο αγωνίσθηκε, 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου και για τις δύο περιπτώσεις, αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Σαχίνη Νίκο και Αποστολάτο Ιωάννη.

Πρόκειται για δύο ταλαντούχους Ροδίτες ποδοσφαιριστές ηλικίας 23 και 21 ετών αντίστοιχα που  αγωνίζονται αμφότεροι ως αμυντικοί.

Ο Νίκος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ όπου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, ενώ ο Γιάννης αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ με μεγάλη επιτυχία.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».