Μέχρι δύο ομάδες την ίδια σεζόν ο κάθε ποδοσφαιριστής

Μέχρι δύο ομάδες την ίδια σεζόν ο κάθε ποδοσφαιριστής

Μέχρι δύο ομάδες την ίδια σεζόν ο κάθε ποδοσφαιριστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Τρία σωματεία μπορεί να αλλάξει ένας αθλητής κατά τη διάρκεια της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί για το ένα εξ αυτών

Τη φανέλα μόνο δύο ομάδων την ίδια αγωνιστική περίοδο συνεχίζουν να διατηρούν το δικαίωμα να φορούν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο νέος Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές.

Αναλυτικά:
«Κατά τη διάρκεια μίας χρονικής περιόδου, από την 1η Ιουλίου έως την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δύναται να αγωνιστούν, σε επίσημους αγώνες, μόνο για δύο σωματεία (ανεξαρτήτως της Ομοσπονδίας στην οποία ανήκουν).

Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δύνανται να εγγράφονται – μετεγγράφονται σε τρία (3), το ανώτατο, ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά να αγωνίζονται μόνο για λογαριασμό δύο.
Η τυχόν συμμετοχή τους σε αγώνες του τρίτου σωματείου συνιστά αντικανονική συμμετοχή και δίδει το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως, σύμφωνα με το άρθρο 23 του παρόντος.

Εξαίρεση στα ανωτέρω υπάρχει μόνο για τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομοσπονδίες που έχουν αλληλεπικαλυπτόμενες αγωνιστικές περιόδους, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο σχετικό άρθρο του Κ.Ι.Μ.Π.».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!