Ρόδος: Τρεις αλλοδαπές επιτέθηκαν με σπρέι εναντίον ταξιτζή

Στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου θα καθίσουν σήμερα τρεις αλλοδαπές, οι οποίες χθες το πρωί έβαψαν... κόκκινο έναν ταξιτζή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αλλοδαπές επιβιβάστηκαν χθες στις 6 παρά τέταρτο το πρωί από το αεροδρόμιο στο ταξί του 50χρονου με σκοπό να τις μεταφέρει σε περιοχή κοντά στις Πεταλούδες.

Καθώς πλησίαζαν στο χωριό Παραδείσι της Ρόδου, και καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω της γιορτής της Αγίας Μαρίνας, ο οδηγός ταξί κινήθηκε από την κάτω οδό που πηγαίνει περιμετρικά του αεροδρομίου για να βγει και πάλι στον κεντρικό δρόμο.

Προτού όμως κινηθούν μερικά μέτρα οι αλλοδαπές του «επιτέθηκαν» με σπρέι, τα οποία – όπως δήλωσε ο οδηγός- «χτύπησαν» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τον έβαψαν σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με κόκκινο χρώμα!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, οι τρεις αλλοδαπές συνελήφθησαν και χθες το μεσημέρι προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και τις παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο κατηγορούμενες και για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος του οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαπές φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκαν στον 50χρονο διότι νόμιζαν ότι τις έπαιρνε κάπου απόμερα και όχι στην περιοχή που του είχαν ζητήσει, κάτι που τις έκανε να φοβηθούν και αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο!
Σε κάθε περίπτωση αναλυτικά εξηγήσεις θα δώσουν σήμερα στο δικαστήριο.

Την υπεράσπιση πάντως του ταξιτζή έχει αναλάβει ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Διάκος.