Ανακάλεσε ο ταξιτζής την καταγγελία για τις τουρίστριες

Ανακάλεσε ο ταξιτζής την καταγγελία για τις τουρίστριες

Ανακάλεσε ο ταξιτζής την καταγγελία για τις τουρίστριες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2045 ΦΟΡΕΣ

Ανακλήθηκαν τελικά οι καταγγελίες που είχαν γίνει για την υπόθεση των τριών αλλοδαπών, οι οποίες έβαψαν κόκκινο ένα 50χρονο οδηγό ταξί!

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες στο αυτόφωρο, ωστόσο προτού η όλη ιστορία μεταφερθεί στο ακροατήριο οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να αποσύρουν τις όποιες καταγγελίες είχε κάνει ο ένας για τον άλλο, κάτι που τελικά γνωστοποίησαν και την ώρα της εκφώνησης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν με την επιβίβαση προχθές στις 6 παρά τέταρτο το πρωί των τριών αλλοδαπών στο ταξί του 50χρονου. Ο επαγγελματίας οδηγός τις παρέλαβε προκειμένου να τις μεταφέρει από το αεροδρόμιο σε περιοχή κοντά στις Πεταλούδες.
Καθώς πλησίαζαν στο χωριό Παραδείσι της Ρόδου, και καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω της γιορτής της Αγίας Μαρίνας, ο οδηγός ταξί κινήθηκε από την κάτω οδό που πηγαίνει περιμετρικά του αεροδρομίου για να βγει και πάλι στον κεντρικό δρόμο.

Προτού όμως κινηθούν μερικά μέτρα οι αλλοδαπές του «επιτέθηκαν» με σπρέι, τα οποία – όπως δήλωσε ο οδηγός- «χτύπησαν» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τον έβαψαν σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με κόκκινο χρώμα!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, οι τρεις αλλοδαπές συνελήφθησαν και προχθές το μεσημέρι προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και τις παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαπές φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκαν στον 50χρονο διότι νόμιζαν ότι τις έπαιρνε κάπου απόμερα και όχι στην περιοχή που του είχαν ζητήσει, κάτι που τις έκανε να φοβηθούν και αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο.
Την υπεράσπιση πάντως του ταξιτζή είχε αναλάβει ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Διάκος.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου