Η απάντηση της Τζίνας Δαβιλά στις δηλώσεις του Γιώργου Χατζημάρκου

Απάντηση εξέδωσε η δημοσιογράφος Τζίνα Δαβιλά στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, αναφορικά με την σύλληψή της.

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

Με τις παραπάνω δηλώσεις του ο κύριος Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος επί της ουσίας δεν απαντά. Με ευελιξία αποφεύγει να προσδιορίσει την πραγματικότητα που ακούει στον όρο «αυτόφωρη σύλληψη».

Ευχαριστώ θερμά τον κο Περιφερειάρχη που με τις ενέργειές του επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματά μου προς το πρόσωπό του. Η έξωθεν μαρτυρία του είναι η προσωπική μου δικαίωση τόσο ως πολίτη, όσο και ως δημοσιογράφου, που τα άρθρα μου εμφορούνται από δικαιολογημένο ενδιαφέρον ενημέρωσης της κοινής γνώμης επισημαίνοντας γεγονότα τα οποία αποδεικνύονται με στοιχεία αδιαμφισβήτητα.

Ο κος Χατζημάρκος Είχε μια θαυμάσια ευκαιρία να ακουστεί η άποψή του, προβάλλοντας τα επιχειρήματά του, όμως προφανώς ελλείψει επιχειρημάτων κατέφυγε στην αυτόφωρη σύλληψή μου.

Τέλος, ευχαριστώ εγκάρδια τα στελέχη του Α.Τ. Ρόδου και τον Διοικητή του για την ευγένεια, την διακριτικότητα και τον σεβασμό που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του καθήκοντος που έπρεπε να φέρουν σε πέρας.