Μέρες πολιτισμού στην Ιαλυσό με την έναρξη των «Ιαλύσιων»

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν για την πραγματοποίηση των «36ων Ιαλύσιων» που άνοιξαν τις πύλες τους το Σάββατο 21 Ιουλίου και θα παρουσιάσουν πλειάδα εκδηλώσεων μέχρι τη λήξη τους στις 12 Αυγούστου 2018.

Ο κ. Χατζηδιάκος, το Σάββατο 21 Ιουλίου κατά την τελετή έναρξης των εκδηλώσεων, ευχαρίστησε τους φίλους του πολιτισμού, της παράδοσης, της ιστορίας, χορευτές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς καθώς και ιδιώτες που συμβάλουν για την πραγματοποίηση των πολυήμερων εκδηλώσεων με μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις και συμμετοχές πέραν των τοπικών σχημάτων και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

«Ο θεσμός των Ιαλύσιων, δήλωσε ο δήμαρχος, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, στόχο έχει να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση και παράλληλα να αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπο του πολιτισμού της Ρόδου».

Ο κ. Χατζηδιάκος κάλεσε τους πολίτες της Ρόδου να απολαύσουν τις μέρες πολιτισμού και κάθε ξεχωριστή βραδιά που ακολουθεί μέχρι τις 12 Αυγούστου.