Ο Γιάννης Αγγελάκας στην παραλία Τσαμπίκας

Μια πολύ όμορφη κίνηση, να διατεθούν τα έσοδα απο τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στα θύματα της μαύρης μέρας για την Ελλάδα πραγματοποιεί ο τραγουδιστής και το Rhodes Summer Festival, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί και ο τραγουδιστής μαζί με τη διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδά της.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αγγελάκα
O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Πάνω από δυο χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια». Με αυτόν στις αποσκευές τους αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει  80’s Rock party

Ώρα προσέλευσης: 08:30 μ.μ
Έναρξη: 10:00 μ.μ

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων: 10 €
Γενική είσοδος: 12 €  

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
Πρώτο δρομολόγιο στις 19:45
Δεύτερο δρομολόγιο στις 21:00
Επιστροφή μετά το τέλος της συναυλίας
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με sms ή τηλεφωνικά στο τηλ.  6974128796 κα Ανθούλα

Επιμέλεια παραγωγής Fantasia music
Υπό την Αιγίδα του ΔΟΠΑΡ για τους σκοπούς του ΙΝΚΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.