Εσύ θα μπορέσεις να αποδράσεις από τα δωμάτια του My Escape-Escape Rooms;

Τα escape rooms αποτελούν έναν ενεργητικό, εναλλακτικό και δημιουργικό τρόπο διασκέδασης, καθώς είναι γεμάτα με μία σειρά από προκλήσεις και γρίφους που εσύ και η ομάδα σου καλείστε να λύσετε σε 75 λεπτά προκειμένου να καταφέρετε να αποδράσετε!

Για να λύσεις τα παιχνίδια μυστηρίου, απαιτείται λογική και συνδυαστική σκέψη, παρατηρητικότητα, ψάξιμο στο δωμάτιο, ομαδικότητα και πολύ συνεργασία. Τα escape rooms προσφέρουν όχι απλά ψυχαγωγία και διασκέδαση, αλλά αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο δεσίματος των παικτών, καθώς η ομάδα πρέπει να συνεργαστεί αποτελεσματικά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η κάθε ομάδα που εισέρχεται σε ένα παιχνίδι απόδρασης μπορεί να αποτελείται από  2 έως 8 άτομα.

Κάθε δωμάτιο απόδρασης του My Escape έχει γρίφους σκέψης και δεξιοτεχνίας, που απαιτούν ομαδική συνεργασία. Παράλληλα όλα τα δωμάτια, διαρκούν 75 λεπτά και εμπεριέχουν υποκριτική, κάνοντας το παιχνίδι διαδραστικό.

Aν είσαι λάτρης του τρόμου και του μυστηρίου, μπορείς να δεχθείς Το Κάλεσμα (Conjuring) και να λύσεις το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Λούσυ και της οικογένειάς της. Το Κάλεσμα είναι ένα τρομακτικό παιχνίδι απόδρασης, μέτριας προς υψηλής δυσκολίας, με υποκριτική και διάφορους ενδιαφέροντες μαγικούς γρίφους. Με καταπληκτική ατμόσφαιρα και 75 λεπτά παιχνιδιού, το Conjuring είναι ένα τρομακτικό δωμάτιο απόδρασης που σίγουρα θα λατρέψεις!

 

 

Το δεύτερο δωμάτιο απόδρασης του My Escape στη Ρόδο είναι το Hostel. Αποτελεί ένα action escape room, διάρκειας 75 λεπτών και περιλαμβάνει υποκριτική, αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της ομάδας με τον ηθοποιό.

Το Hostel είναι αυξημένης δυσκολίας, καθώς περιέχει πολλούς και δύσκολους γρίφους. Σε αυτό το παιχνίδι απόδρασης, στόχος δεν είναι απλά να αποδράσεις, αλλά να το κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνει ο δολοφόνος, που σε έχει αιχμαλωτίσει. Για  αυτό  το λόγο είναι πολύ σημαντικό η  ομάδα να  έχει το νου της, καθώς ο απαγωγέας έρχεται στο δωμάτιο για να ελέγξει αν κάποιος προσπαθεί να αποδράσει.

 

 

Το τρίτο δωμάτιο απόδρασης του My Escape είναι το Paranormal Εscape Room. Το Paranormal αποτελεί ένα πολύ τρομακτικό δωμάτιο απόδρασης, 75 λεπτών με πολύ ωραία εφέ και πολλά μυστικά περάσματα. Αν έχεις παίξει τα άλλα δύο δωμάτια απόδρασης, τότε το Paranormal έρχεται να αυξήσει το επίπεδο των δωματίων απόδρασης.

Τρόμος, μυστήριο, γρίφοι, κυνηγητό, είναι κάποια  από τα χαρακτηριστικά του νέου παιχνιδιού απόδρασης, που δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγο καιρό. Το Paranormal θεωρείται δωμάτιο απόδρασης τρίτης γενιάς, καθώς ξεφεύγει από τα κοινά γριφο-δωμάτια απόδρασης. Αν σε ενδιαφέρει να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία απόδρασης, τότε απλά μπες στον κόσμο του Paranormal και δεν θα χάσεις.

 

 

Όποιο δωμάτιο απόδρασης του My Escape και αν διαλέξεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καταπληκτικά και θα το συζητάς για μέρες με την παρέα σου. Μην χάνεις χρόνο.. κάλεσε του φίλους σου και ζήστε την απόλυτη εμπειρία απόδρασης μόνο στο My Escape.

Tip: Το My Escape-Escape Rooms είναι σχεδιασμένο για όλους όσους τους αρέσει να λύνουν γρίφους και μυστήρια, αλλά και να συνεργάζονται ομαδικά. Όλα τα δωμάτια μπορούν να παιχτούν σε κανονικό (μη τρομακτικό) και σε nightmare επίπεδο.

Όλα τα δωμάτια απόδρασης του My Escape στη Ρόδο έχουν φτιαχτεί με πολύ πάθος από τους  ίδιους τους ιδιοκτήτες που έχουν παίξει περισσότερα από 120 δωμάτια απόδρασης στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

Info

Ημέρες Λειτουργίας: Κάθε Ημέρα: 17:00 - 23:00

Τιμές: 2 παίκτες: 15 ευρώ/ παίκτη, 3 παίχτες: 13 ευρώ/ παίκτη, 4 παίκτες: 12 ευρώ/ παίκτης, 5 παίκτες: 11 ευρώ / παίκτη, 6 παίκτες: 10 ευρώ / παίκτη, 7+ παίκτες: 10 ευρώ / παίκτη.

Διεύθυνση:  Στέλιου  Κωτιάδη  50, Ρόδος (απέναντι από το φροντιστήριο Ορόσημο)

Τηλ: 22413 04895 και 6944208900

http://www.myescaperhodes.gr
info@myescaperhodes.gr