Νέα μουσική βραδιά ο Ιάλυσος

Νέα μουσική βραδιά ο Ιάλυσος

Νέα μουσική βραδιά ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 553 ΦΟΡΕΣ

Τη διοργανώνει μεθαύριο Τρίτη, παραμονή του 15αύγουστου στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού. Υπογράφει αύριο ο Βραζιλιάνος Μισέλ. Νέο φιλικό σήμερα με Απόλλωνα Καλυθιών

Σε όλα τα επίπεδα κινείται η διοίκηση του Ιάλυσου, προκειμένου να ετοιμασθεί τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά το οικονομικό, αυτό το διάστημα ετοιμάζει νέα εκδήλωση ώστε να ενισχύσει το ταμείο του συλλόγου.
Συγκεκριμένα για άλλη μια φορά, στο περιθώριο των «Ιαλύσιων», διοργανώνει νέα μουσική βραδιά στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού.
Οι φίλοι που θα θελήσουν να δώσουν το “παρών”, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παρέα με τον Στέφανο Θερρενό και την ορχήστρα του.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης θα είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ και η Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού.

Υπογράφει ο Μισέλ
Για σήμερα έχει προγραμματισθεί το ραντεβού της διοίκησης του Ιαλυσου με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Μισέλ Άντζελο. Όπως ενημέρωσε τη «Ροδιακή» ο πρόερδος των «ερυθροκίτρινων» Μιχάλης Χατζηνικήτας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε πως εκτός απροόπτου, ο πρώην επιθετικός του Εθνικού Πειραιά και του Εργοτέλη, με τους οποίους κατέκτησε δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του με τον Ιάλυσο και θα ανακοινωθεί αμέσως. Μάλιστα ο 28χρονος Λατίνος ήδη έχει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Νέο φιλικό σήμερα στο Οικονομίδειο
Χθες το απόγευμα ο Ιάλυσος έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της προετοιμασίας του, με αντίπαλο το Φοίβο, ενώ σήμερα πάλι στις 5 μ.μ. στο Οικονομίδει γήπεδο, θα δώσει νέο φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με τη νεανική ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών. Οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν παίκτες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δε χρησιμοποιήθηκαν στα χθεσινά παιχνίδια των ομάδων τους.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”