Ο Βασίλης Καρράς στο Amphitheatre Club

Στο Amphitheatre Club της Λίνδου πρόκειται να έρθει ο Βασίλης Καρράς, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, το Σάββατο 18 Αυγούστου για μια και μοναδική εμφάνιση.

Ο Βασίλης... ο ''ΑΡΧΟΝΤΑΣ'' της Καψούρας... ο τραγουδιστής της Θεσσαλονίκης με την ιδιαίτερη βραχνάδα στην φωνή του δεν έχει πλέον πόλη, έχει χώρα. «Είναι τα βράδια αξημέρωτα» για τους θαμώνες των μαγαζιών που εμφανίζεται. Συναυλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό (ΗΠΑ,Καναδα,Ευρωπη, Ασία, Αυστραλία).

Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως τον Τόλη Βοσκοπουλο, Ζαφείρη Μελά και έχει βοηθήσει πολλούς νέους ταλαντούχους τραγουδιστές όπως την γνωστή πλέον Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Καραφώτη, τον Δάντη, τον Διονύση Μακρή, την Χριστίνα Κολέτσα κ.ά. 

Η δισκογραφική του δουλειά δεν έχει σταματήσει. Έχει κάνει περισσότερους από 40 δίσκους-cd σε συνεργασία με μεγάλους δημιουργούς όπως ο Φοίβος ,ο Μιχάλης Ρακιτζής, Χάρης Κωστόπουλος και πολλούς άλλους και τα τραγούδια του γίνονται μεγάλες επιτυχίες χωρίς να χρωματίζονται από ηλικίες και στυλ. Ο Βασίλης Καρράς δεν «θα βάλει τέλεια»...συνεχίζει μέχρι και σήμερα «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ».

Βασίλης Καρράς
18 Αυγούστου
Τιμή εισόδου 25 €
Κρατήσεις:
• τιμές απλή φιάλη 200€ ανά 4 άτομα (50€ το άτομο)
• τιμές premium φιάλη 240€ ανά 4 άτομα (60€ το άτομο)
**Οι κρατήσεις δεν πληρώνουν extra είσοδο**
Κρατήσεις:
694 2058181 Μιχάλης, 693 6151610 Παναγιώτης, 694 8822896 Άλεξ