Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Στάδιο Ανταγόρας

Μετά από έναν soldout χειμώνα στο Σταυρό του Νότου, και με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης πραγματοποιεί συναυλία την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΩ 2018. 

Τη συναυλία οργανώνει  ο αθλητικός σύλλογος  «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ «ΠΑΟΚ ΚΩ»
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος θα βρίσκεται  στην Κω, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη»,«Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου»έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θύμιος Παπαδόπουλος– πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο,  Πασχάλης Κολέντσης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί
support group: “ΚΡΥΦΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

30 Αυγούστου
Ώρα: 22.00
Γενική είσοδος 15€ 
Προπώληση 13€