Δύο ανήλικοι Ρομά έκλεψαν iphone  και ο πατέρας τους το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στο Α.Τ. Κω δύο μέρες μετά την κλοπή κινητού τηλεφώνου αξίας 900 ευρώ από γνωστό κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών στην Κω με δράστες δύο ανήλικους αθίγγανους.

Οι νεαροί Ρομά κατάφεραν να κλέψουν το πανάκριβο κινητό χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος υπάλληλος του καταστήματος και διέφυγαν προς τον καταυλισμό με το iphone ως λάφυρο.

Στη συνέχεια οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από τη θέση του το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και κατήγγειλαν την κλοπή στην Αστυνομία.

Το περιστατικό καταγράφηκε και ξεκίνησε έρευνα από άνδρες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δύο ανήλικων δραστών ώστε να τους εντοπίσουν και να τους προσάγουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Καθώς οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη, στο αστυνομικό τμήμα της Κω παρουσιάστηκε την επομένη ένας μεσήλικας Ρομά, ο οποίος επισκέφθηκε το τμήμα της Ασφάλειας και παρέδωσε το συγκεκριμένο iphone που όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς είχαν κλέψει οι γιοι του.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν με έκπληξη το πανάκριβο smartphone και παρέδωσε στους υπαλλήλους του γνωστού καταστήματος ηλεκτρικών ειδών, όπου και ανήκει.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία παρά την παράδοση του iphone, εξακολουθεί να αναζητεί τους δύο ανήλικους δράστες, αφού οι υπάλληλοι του καταστήματος μετά την κλοπή είχαν υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή: Βήμα της Κω