“Γονάτισε” και πάλι από θλίψη η κοινωνία της Ρόδου για τον χαμό των δύο νέων

“Γονάτισε” και πάλι από θλίψη η  κοινωνία της Ρόδου για τον χαμό των δύο νέων

“Γονάτισε” και πάλι από θλίψη η κοινωνία της Ρόδου για τον χαμό των δύο νέων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8070 ΦΟΡΕΣ

22 θάνατοι και 400 τραυματίες μόνο το 2018 στο νησί!

«Μαύρη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή μέρα για το νησί μας, καθώς άλλοι δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα.

Ο πρώτος, ήταν 18 μόλις ετών παλικάρι, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι την Παρασκευή 24 Αυγούστου και δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή προχθές το βράδυ, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Πρόκειται για τον Γιάννη Χατζηνικόλα του Χρυσόστομου, κάτοικο Ρόδου.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή της Κρεμαστής, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού.

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης, “Κολοσσός”, καθώς ο πατέρας του παιδιού ήταν ενεργό μέλος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δυστυχώς ο Αύγουστος του 2018 δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο που θα θέλαμε όλοι μας. Πήρε μαζί του και ένα παλικάρι 18 χρονών, τον Γιάννη Χατζηνικόλα του συναδέλφου και Ταμία Χρυσόστομου Χατζηνικόλα.
Το Δ.Σ του συνδέσμου καλεί όλα τα μέλη του και όχι μόνο να παρευβρεθούν κοντά στους γονείς, στην αδελφή και στους συγγενείς.
Το Δ.Σ αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ στο λογαριασμό τις ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.»

Μεγάλη θλίψη για τον 31χρονο που σκοτώθηκε επιτόπου
Η δεύτερη τραγωδία, εκτυλίχθηκε στις 7 παρά 20 χθες, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο Παναγιώτης Χούλης του Μιχαήλ, 31 ετών, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε στηθαίο στις Κάτω Πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η “Ροδιακή”, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 31χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανετράπη. Από την ανατροπή αυτή τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια αυτής της νέας τραγωδίας που βύθισε και πάλι στο πένθος το νησί μας, διεξάγουν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Το τελευταίο αντίο του άτυχου 31χρονου θα πούνε συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 16:00 στον Ιερο Ναό Ταξιαρχών Αρχαγγέλου.

22 θάνατοι και 400 τραυματίες μόνο το 2018
Από την αρχή του χρόνου μέχρι και το τέλος Αυγούστου, μόνο στο νησί της Ρόδου, έχασαν τη ζωή τους 22 συνολικά άτομα (!) σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας της “Ροδιακής”, ενώ πάνω από 400 συμπολίτες μας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο αριθμός κινείται στα ίδια υψηλά επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια, και αδιαμφισβήτητα προκαλεί έντονο προβληματισμό, αφού μιλάμε για «εμπόλεμη» πλέον κατάσταση καθημερινά στους δρόμους μας.
Σε κάθε περίπτωση, οι ανθρώπινες τραγωδίες της ασφάλτου, δεν έχουν τελειωμό, παρά τα μέτρα που κατά καιρούς έχουν ληφθεί και τις προσπάθειες ενημέρωσης που κάνει η ΕΥΘΥΤΑ.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!