Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Κυριακή τον Παναγιώτη Χούλλη

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Κυριακή τον Παναγιώτη Χούλλη

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Κυριακή τον Παναγιώτη Χούλλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8256 ΦΟΡΕΣ

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία τον 31χρονο Παναγιώτη Χούλλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου.

Το τελευταίο “αντίο” είπαν φίλοι και συγγενείς λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, στη γενέτειρα του, τον Αρχάγγελο, μέσα σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Ο ξαφνικός χαμός του 31χρονου ακτινολόγου τα ξημερώματα του Σαββάτου, βύθισε στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Ρόδου αλλά και την κοινωνία της Λέρου, στην οποία είχε διατελέσει ακτινοδιαγνώστης.
Ο ιερός ναός Ταξιαρχών Αρχαγγέλου, όπου εψάλλει η εξόδιος ακολουθία, ήταν ασφυκτικά γεμάτος από συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος, που έδωσαν το “παρών” για να πουν το ύστατο αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο. Οι παρευρισκόμενοι λύγισαν στην κυριολεξία ακούγοντας τόσο τους συγγενείς όσο και τους επιστήθιους φίλους του να σπαράζουν για τον άδικο χαμό του.
Αμέσως μετά, τη σορό του άτυοχυ νεαρού μετέφεραν στα χέρια φίλοι και συγγενείς, στο κοιμητήριο του Αγίου Λαζάρου, λίγα χιλιόμετρα έξω απο το χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τοίχος του Παναγιώτη στο facebook "κατακλύστηκε" απο φωτογραφίες και μηνύματα φίλων του που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν οτι ο ίδιος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους...

Το δυστύχημα του Παναγιώτη Χούλλη σημειώθηκε όταν ο 31χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο κινούνταν από την περιοχή "Κάτω Πέτρες" με κατεύθυνση προς Ιαλυσό, και ανετράπη. Από την ανατροπή αυτή τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Ρόδου αναφέροντας μεταξύ άλλων:
“Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, πενθούμε για την απώλεια του μέλους μας και Προέδρου του Τοπικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Ρόδου Παναγιώτη Χούλλη του Μιχαήλ 31 ετών, που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί της Ρόδου αλλά και της Λέρου όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε επ’ουδενί πως όταν οργανώναμε παρέα την εκδήλωση για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων προ διετίας, ότι ο αγαπημένος μας συναγωνιστής θα ήταν και αυτός ένα από τα θύματα της ασφάλτου.
Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, θα κρατήσουμε για πάντα το ξεχωριστό ήθος, την αφοσίωσή του, την απαράμιλλη ομορφιά του και το μεγαλείο της ψυχής του και την αξεπέραστη διάθεσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η ικανότητά του να ενώνει τους ανθρώπους και να επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν μοναδική. Όλα αυτά συνιστούν πολύτιμη παρακαταθήκη για εμάς και για όσους συνεχίζουν το έργο του, μέσα στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα.
Ήταν χαρά και τιμή μας που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε στη σύντομη ζωή του. Η απώλειά του κάνει φτωχότερη τη νεολαία του κόμματος και στερεί ένα σπουδαίο στέλεχος από την παράταξη της Ν.Δ., τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της οποίας υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση μέχρι τέλους.

Τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του για το τραγικό τέλος μίας πολλά υποσχόμενης ζωής. Θα σε θυμόμαστε παντοτινά συναγωνιστή και φίλε Πάνο !

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς