Το Entrata Moda πιστό στο ραντεβού του με τη μόδα, ήταν και φέτος μαζί μας με δύο βραδιές υψηλής ραπτικής

Το Entrata Moda πιστό στο ραντεβού του με τη μόδα, ήταν και φέτος μαζί μας με δύο βραδιές υψηλής ραπτικής

Το Entrata Moda πιστό στο ραντεβού του με τη μόδα, ήταν και φέτος μαζί μας με δύο βραδιές υψηλής ραπτικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 633 ΦΟΡΕΣ

Το EntrataModa πιστό στο ραντεβού του με τη μόδα, ήταν και φέτος μαζί μας με 2 βραδιές υψηλής ραπτικής! Έχοντας ως εφόδια την εμπειρία και τις γνώσεις από την περσινή διοργάνωση, έδωσε ζωντάνια για μια ακόμη φορά στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς παρουσιάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις της νέας χρονιάς στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, σε νυφικά και αξεσουάρ.


Με φυσικό σκηνικό τη θάλασσα και τη νυχτερινή μεσαιωνική πόλη και αναμιγνύοντας γοητεία, λάμψη, μουσική, μοναδικές δημιουργίες, έμπνευση, φίνα υφάσματα, υπέροχα μοντέλα, αιθέρια έλαια,κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών και ήταν η συνταγή της μαγείας του φετινού EntrataModa, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, από την εταιρείαBeyondGroup, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου.

Πραγματικά, το μεγάλο fashionshowEntrataModaτα είχε όλα αλλά κυρίως είχε στυλ. Όπωςεπισήμαναν όλοι, σχεδιαστές και θεατές, μοντέλα, οργανωτές και προσωπικό που εργάστηκε αδιάκοπα ώστε να φέρει εις πέρας το σπουδαίο αυτό γεγονός για το χώρο της μόδας.

Η έναρξη του fashionshow δόθηκετην Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου, με τις δημιουργίες του οίκου KathyHeyndels, σε γραμμέςπου αναδεικνύουν θηλυκότητα, κομψότητα και προσωπικότητα. Μαύρο μετάξι και τα λαμπερά μοντέλα απογείωσαν αμέσως την ατμόσφαιρα και άνοιξαν το δρόμο στην ιδιαίτερη κλάση του GiorgioFatouro. Χειροποίητο, υπόδημα για γυναίκες με κύρος, χωρίς περιορισμούς και νόρμες.

Στη συνέχεια της βραδιάς, οι δημιουργίες της NellaIoannouάνοιξαν τις πύλες του παραμυθιού. Τουαλέτες βγαλμένες από τους μύθους των παιδικών μας χρόνων,έδειξαν πώς η υψηλή ραπτική και η φαντασία κερδίζουν το bestcatwalkaward. Εκεί ψηλά, στο γαλαξία της μόδας, μια ολόλευκη μπαλαρίνα χόρεψε στο ρυθμό των παιδικών μας ονείρων, ταξιδεύοντας τους θεατές με υπέροχες εικόνες.Αναμφίβολα την πιο έντονη στιγμή της βραδιάς μας προσέφερε η VolvoΒελμάρ, με την είσοδο του VolvoXC40 -Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018, σε άσπρο και μαύρο συνδυασμό, ένα γινγκ-γιανγκ δυναμισμού και γοητείας.

Στη δεύτερη νύχτα του EntrataModaτο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, η εκκίνηση έγινε με την weddingline των κουστουμιών HandmadeGiannetos. Ποιότητα από το 1907 στην πασαρέλα, με τις γυναίκες πουνα παρακολουθούν και να οραματίζονται τους άντρες των ονείρων τους με παπιγιόν και coolwool. Ξεχώρισαν ο «Graphi»και ο «Bruno», δυο υπέροχα σκυλιά, που συνόδεψαν τα μοντέλα στην παρουσίαση. Εν συνεχείαακολούθησε η KulaTsourdiou, η ροδίτισσα που κατέκτησε τo Λονδίνο με τα eleganceνυφικά της. Ολομέταξες στιγμές ευτυχίας, συνοδεία με το μαγικό βιολί της Leida και τολμηρό μαύρο που μόνο η Κούλα Τσουρδιού μπορεί να συνδυάσει σε μια γαμήλια τελετή.

Και από το ρούχο, στο κόσμημα… χειροποίητο, μοναδικό, εμπνευσμένο από τις ιστορίες όλου του κόσμου. Σε αυτόν ταξίδεψε η Σοφία Γεωργιάδου και από κάθε του γωνιά μάζεψε ένα θρύλο και τον έκανε λαμπερό αξεσουάρ για τη γυναίκα. Με φόντο από κόκκινο μετάξι και ολόλευκο δέρμα, οι χειροποίητες δημιουργίες της Σοφίας Γεωργιάδου διέγειραν τη φαντασίακαι γαργάλησαν τις σκέψεις των γυναικών. Σε όλη αυτή τη λαμπερή ατμόσφαιρα, έδωσανέναν ονειρικό τόνο τα νυφικά της NellaIoannou.Με τη weddingσυλλογή της η Nellaψιθύρισε το happyendσε όλους τους μεγάλους έρωτες. Πλούσια νυφικά ραμμένα για κάποια Χιονάτη των νησιών.

ΤοshowEntrataModaέκλεισεμε την παρουσίαση των αιθέριων ελαίων SoliDharmaπου φέρουν την υπογραφή του Κωνσταντίνου Κασπίρη, πλημυρίζοντας τον αέρα με μεθυστικά αρώματα που εντυπωσίασαν τους θεατές. Άνοιξαν οι πύλες όλων των αισθήσεων σε μια έκσταση αρωμάτων και εικόνων.Ξύπνησαν οι αισθήσεις από τις ευωδιές SholiDarma και όλες μαζί καθηλώθηκαν στο υπερήφανο άλογο «Tiesto» που στάθηκε επί σκηνής για να θυμίσει το μεγαλείο της ομορφιάς.

OartdirectorΚωνσταντίνος Κασπίρηςείχε την επιμέλεια τουshow και η Εμμανουέλα Αραμπατζή, εμπνευστής του EntrataModaκαι επικεφαλής της εταιρείας BeyondGroup, οργάνωσε το μεγάλο event.

Τόσο ο κ. Κωνσταντίνος Κασπίρης, όσο και η κα. Εμμανουέλα Αραμπατζή δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα του EntrataModa, που τείνει να γίνει θεσμός για το χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της VolvoΒελμαρ, με τα τέσσερα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο showως «μοντέλα» και υπόσχονταν άνεση, πολυτέλεια και κορυφαία ασφάλεια. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους ζήτησαν να τα οδηγήσουνκαι η δυνατότητα τους δόθηκε το πρωί της Κυριακής 09 Σεπτεμβρίου,στο πλαίσιο τουAlldayTestDriveVOLVOστη νέα μαρίνα Ρόδου.

Ιδιαίτερη και μοναδικήindustrial πινελιά έδωσε το καράβι SeaDreamsτης Ναυτικής Εταιρείας Αιγαίου, μέσα από το οποίο όλα τα μοντέλα ξεκινούσαν και ολοκλήρωναν το catwalk. Το SeaDreamsέλαμπε μέσα στη νύχτα και έδειξε πως στον ονειρικό κόσμο της μόδας ακόμη και το ατσάλι μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύτιμο στολίδι.

Η εταιρεία BeyondGroupεπιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούςκαι τους συντελεστές που συνέβαλαν στην υλοποίηση του EntrataModa:Δ.Ο.Π.Α.Ρ-Δήμος Ρόδου, VolvoΒελμάρ, Ellinair, Seadreams, MitsisHotelsAllilaresort&spa, Εddie – Αdda, Dust&Cream, MitsisHotelsPetitPalais, ΝτουρουτλήςScandinavianfurs , CAIR, BlueBeetlegin, Ιviskos, Ksecurity,BLUESTAR, LoveforPets.

Όπως επίσης:τον FloralDesigner Μάριο Βαλλιάνο,FreesoundbyGiovanni,τους V. Xatzikelisκαι PointerDigital, τον Παντελή Σαλονικιό και όλα τα ΜΜΕ που υποστήριξαν και πρόβαλαν το EntrataModa.
Τέλος, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η ζεστή αγκαλιά σας και τα θετικά σας σχόλια δεν μπορεί παρά να ωθήσει στην επανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών και δράσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο