Επίσκεψη του βουλευτή Ηλία Καματερού στη Γεωργοένωση

Επίσκεψη του βουλευτή Ηλία  Καματερού στη Γεωργοένωση

Επίσκεψη του βουλευτή Ηλία Καματερού στη Γεωργοένωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Καματερό Ηλία, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του Ελαιουργικού & Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΑΣΔ Δημήτριος Γεωργαλλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΑΣΔ Δημήτριος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΚΑΪΡ Α.Ε. κ. Παπουρδάνος Αγαπητός, τα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων του Ε.Α.Σ.Δ και ΚΑΙΡ ΑΕ κ.κ. Γιμούκης Κωνσταντίνος, Δράκος Αντώνιος, Γρηγορίου Στέφανος και Γεωργαλλής Εμμανουήλ. Ο βουλευτής συνοδευόταν από τον Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου κ. Αποστολίδη Αντώνιο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για την πορεία του Συνεταιρισμού ως προς την υπαγωγή του στον νόμο περί εξωδικαστικού συμβιβασμού, για την οικονομική κατάσταση και τα μελλοντικά σχέδια της ΚΑΪΡ και του ΕΑΣΔ ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι περαιτέρω δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της Δωδεκανήσου και η αναγκαιότητα στήριξής τους προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη με οφέλη για τους ίδιους τους αγρότες και την τοπική κοινωνία.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε ως πρωταρχικό πυλώνα ανάπτυξης τον αγροδιατροφικό τομέα, επιβεβαιώνοντας την πολιτική στήριξης της Κυβέρνησης προς τους αγρότες μέσω των προγραμμάτων αναδιοργάνωσης των αγροτικών και διατροφικών παραγωγικών αλυσίδων, των νέων μορφών συνεταιριστικών οργανισμών και πρότεινε εκ νέου συνάντηση στο προσεχές διάστημα παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρου Αραχωβίτη, του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιού Νεκτάριου και των βουλευτών Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Γάκη Δημήτριο και Καματερό Ηλία.

Οι Διοικήσεις του ΕΑΣΔ και της ΚΑΪΡ ΑΕ εκφράζουν την ικανοποίησή τους από το αποτέλεσμα της συνάντησης και θεωρού ιδιαίτερη τιμή την επίσκεψη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του βουλευτή Δωδεκανήσου για το μέλλον του Συνεταιριστικού Κινήματος και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»