Μανώλης Φραντζής: «Ανταγωνιστικοί σε όλα  και καλύτεροι από πέρσι»

Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε ο νεαρός εξτρέμ Γιάννης Παραστατίδης, ο οποίος εξελίχθηκε σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας, ξεπεράστηκε, η τελευταία προπόνηση της Πέμπτης επιβεβαίωσε την ετοιμότητα όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, οπότε αυτό που απομένει στον προπονητή της Κατταβιάς, Μανώλη Φραντζή, είναι να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για το σχήμα, στο οποίο θα αναθέσει την αποστολή να κατακτήσει τη πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν.

 Το σημερινό ματς του Καρακόνερου με τον Άρη είναι εξ ορισμού δύσκολο, προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με το φιλικό που έδωσαν πριν από λίγο καιρό οι δύο ομάδες και αν υπάρχει κάτι που ο Μανώλης Φραντζής προσπαθεί να «σβήσει» από το μυαλό των παικτών του, είναι η ανάμνηση της άνετης νίκης τους.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νότιας Ρόδου εκτιμά πως στο φετινό πρωτάθλημα οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες και ως στόχο για τη δική του θέτει την πραγματοποίηση μίας πορείας καλύτερης και λιγότερο αγχωτικής συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή.

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων, με τρεις τέσσερις διεκδικητές του τίτλου και όλες τις ομάδες ικανές να νικήσει η μία την άλλη. Αναμφίβολα θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και κάνουμε μία καλή πορεία καλύτερη από την περσινή