Στο Καστελόριζο βρίσκεται ο υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος μετά απο 32 ώρες κολύμπι

Στο Καστελόριζο βρίσκεται απο τα ξημερώματα ο αθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος με τη συνοδεία του, καθώς μετά απο 32 ώρες κολύμπι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ναυτίας που του προκλήθηκε απο τις καιρικές συνθήκες. 

Ωστόσο είναι πολύ καλά στην υγεία του, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τη δεύτερη νύχτα της μεγάλης αυτής προσπάθειάς του και ενώ πλησίαζε στις ακτές του Καστελορίζου, λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέμων 5-6 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή, και ενός τοπικού φαινομένου κοντά στα τουρικικά παράλια, στον  Σπύρο προκλήθηκε ναυτία, ωστόσο προσπάθησε να μην εγκαταλείψει, αλλλάζοντας στολή αλλά τελικά, μετά απο 32 ώρες που βρισκόταν συνεχώς στο νερό, αποφασίστηκε να ανέβει επάνω στο σκάφος που τον συνόδευε. 

Εκεί, του παρασχέθηκαν όλες οι πρώτες βοήθειες, καθώς όπως αντιλαμβάνεται κανείς βρισκόταν πολλές ώρες μέσα στο νερό και  γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, έφθασαν στο Καστελόριζο.

Αμέσως επισκέφθηκαν το ιατρικό κέντρο για προληπτικούς λόγους .

Ο Σπύρος είναι μια χαρά, αυτή τη στιγμή κάνει βόλτα στο Καστελόριζο και ευχαριτεί όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη στήριξη που του προσέφεραν. 

Μάλιστα, ήδη σκέφτεται το επόμενο μεγάλο του εγχείρημα.