Στο Καστελόριζο ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στο Καστελόριζο βρέθηκε χθες ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος κος Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο νησί, για το Διαδίκτυο, την κυβερνοασφάλεια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα social media και την ορθή τους χρήση.

Με αφορμή το σεμινάριο αυτό, η Ένωση Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε το Καστελόριζο με την αποδοχή της πρότασης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Νέων Δικηγόρων Ρόδου για σειρά παρουσιάσεων  της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε αρκετά νησιά  της Δωδεκανήσου κινητοποιώντας τους  έμπειρους και καταρτισμένους Αξιωματικούς του.

Ο ίδιος ο  Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος κος Γιώργος Παπαπροδρόμου την 10η Οκτωβρίου 2018 καθήλωσε το κοινό του με την παρουσίασή του  κι έκανε τους 17 συνολικά μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου καθώς και τους καθηγητές τους να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις καινοτόμες δικλίδες ασφαλείας για το Διαδίκτυο αλλά και τη γενικότερη χρήση του από μαθητές αλλά και μεγαλύτερους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και οι Στρατιωτικοί που φυλάσσουν Θερμοπύλες Αιγαίου στο τελευταίο θαλάσσιο σύνορο της Πατρίδας μας.
Η Ένωσή μας με χαρά και περηφάνια συγχαίρει όλους τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης.

Ευθύμιος Ι. Καλαμάτας 
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου»