Χ. Γιασιράνη: «Ευτυχώς, η κοινωνία μας γνωρίζει όλους και δεν περιμένει από τον Χ. Κόκκινο να κάνει τις …συστάσεις!»

Σε νέα ανακοίνωση - απάντηση που εξέδωσε η Χαρούλα Γιασιράνη στον Χαράλαμπο Κόκκινο, αναφορικά με την κόντρα που ξέσπασε για τον εξοπλισμό των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, αναφέρει τα εξής:

Με δήθεν “πιασάρικο” τίτλο σε ένα ακόμα Δελτίο Τύπου, ο Χαράλαμπος Κόκκινος προδίδεται και αποκαλύπτει τις προθέσεις του : “...προεκλογικά και λίγο πριν αποχωρήσει, στους τελευταίους μήνες της θητείας της...” αναφέρει!

Είναι φανερό ότι ο Χαράλαμπος Κόκκινος επιχειρεί με την προσφιλή του μέθοδο να με συκοφαντήσει και να με πλήξει σκόπιμα, προκειμένου να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις σε βάρος μου και σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής.

Ευτυχώς, η κοινωνία μας γνωρίζει όλους και δεν περιμένει από τον κ. Κόκκινο να κάνει τις …συστάσεις!

Η λέξη Εθελοντισμός για εκείνον, είναι λέξη άγνωστη .

Παραπληροφορεί την κοινωνία για ''προεκλογικές φιέστες'' αποκρύπτοντας ότι ο διαγωνισμός για τους εξοπλισμούς των εθελοντικών ομάδων προκηρύχθηκε το 2017 κάθε άλλο παρά προεκλογικό έτος (όπως ισχυρίζεται!) και αφού προηγήθηκε πολύμηνη προετοιμασία. Αποκρύπτει επίσης και την απάντηση του Δ/ντη Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάση Δρόσου, που καταρρίπτει τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του (επισυνάπτεται).

Οι κάτοικοι των νησιών μας, γνωρίζουν καλά ότι δουλεύουμε πολύ και ακολουθούμε τη νομοθεσία, με όση γραφειοκρατία και καθυστερήσεις συνεπάγεται.

Για το ποιος παίρνει ''αδρές αμοιβές'' ας ρίξει μια ματιά στις δικές του .

Στον δρόμο που επέλεξε, μπορεί να συνεχίσει μόνος του. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε.