Συναυλίες με τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη

Συναυλίες με τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη

Συναυλίες με τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 413 ΦΟΡΕΣ

Με πρωτοβουλία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συναυλίες στις οποίες ντόπιοι καλλιτέχνες και μουσικοί θα αναβιώσουν τα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, προγραμματίζει να διοργανώσει το τμήμα πολιτισμού Δωδεκανήσου το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χτες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο εντεταλμένος πολιτισμού Δωδεκανήσου περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή ντόπιων μουσικών και τραγουδιστών τουλάχιστον για τα μεγάλα νησιά, ενώ στη συνέχεια τα σχήματα θα μεταφερθούν και στα μικρότερα νησιά για να παρουσιάσουν και εκεί το πρόγραμμά τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Διακογεωργίου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συνεννόηση με τη σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω και με τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη ώστε να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των συναυλιών αυτών.

Ακριβές πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι λεπτομέρειες των συναυλιών αλλά καταβάλλεται προσπάθεια, όπως δήλωσε χτες ο εντεταλμένος πολιτισμού Δωδεκανήσου, κάποιες από αυτές να γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Ένα μεγάλο γεγονός που ετοιμάζει το τμήμα πολιτισμού της περιφέρειας αφορά την πραγματοποίηση συναυλιών αφιερωμένες στο μεγάλο καλλιτέχνη Στέλιο Καζαντζίδη. Θα είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, καθώς οι μουσικοί και τραγουδιστές θα είναι ντόπιοι. Αυτά τα μουσικά σχήματα θα προέρχονται από τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Κω και θα επισκεφτούν και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου και θα πάνε ακόμα και στους Αρκιούς.

Ήδη είμαστε σε επαφή με τη σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω και με τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι μας σε κάθε συναυλία-εκδήλωση» δήλωσε ο κ. Διακογεωργίου.

Άλλες δράσεις
Πάντως όπως υπογράμμισε χτες ο ίδιος, το τμήμα πολιτισμού της περιφέρειας αποφάσισε να είναι συνδιοργανωτής σε όποια εκδήλωση έχει κοινωνικό σκοπό στον τόπο μας προκειμένου να απαλύνει τον πόνο κάποιων συνανθρώπων μας που υποφέρουν.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της απόφασης το τμήμα πολιτισμού Δωδεκανήσου συνδράμει την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας του πολιτιστικού συλλόγου Κρεμαστής να στηρίξει ένα ακόμα μικρό Ροδιτόπουλο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για το λόγο αυτό διοργανώνεται θεατρική παράσταση στις 4 Νοεμβρίου στα Μάσσαρι με ελεύθερη είσοδο, κατά την οποία το κοινό μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια για το παιδί.

Αναφερόμενος στο θέμα ο κ. Διακογεωργίου δήλωσε χτες τα εξής: «Ένας άλλος μικρός συμπολίτης μας ο Δημητράκης 8 ετών πάσχει από εγκεφαλίτιδα, και η περιφέρεια πήρε την απόφαση να το στηρίξει και να το βοηθήσει.

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Κρεμαστής «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» είναι πανέτοιμη και για άλλη μία φορά προσφέρεται να ανεβάσει αφιλοκερδώς την παράσταση με τίτλο «Της μάνας σου η σύνταξη» στα Μάσσαρι, καθώς από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με τη συμμετοχή της τοπικής κοινότητας Μασσάρων του πολιτικού συλλόγου γυναικών «Οι Μασσαρενές» του πολιτιστικού συλλόγου «Το Καμειρί» της ομάδας «Αστέρας Μασσάρων» και του συλλόγου «Μαμάδες της Ρόδου» που επίσης συμβάλλουν στην προσπάθεια.

Ο κ. Διακογεωργίου κάλεσε τους κατοίκους της Ρόδου να παρακολουθήσουν την παράσταση στις 4 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού και γυμνασίου.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!