«Δωρεάν μαθήματα ζωής...» από τον Βλάχο

Πολλά παράπονα από το διαιτητή Βασίλη Βλάχο, που διηύθυνε τον Κυριακάτικο αγώνα Εθνικός – Χάλκη, έχουν οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα η διοίκηση της Χάλκης εξέδωσε ανακοίνωση με μπόλικη δόση ειρωνείας, μιλώντας για μαθήματα ζωής που παρέδωσε ο εν λόγω διαιτητής στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου τους. Τι ακριβώς αναφέρει η επιστολή:

«Ο ΑΣ Χάλκης πήρε μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά συνάμα αισιόδοξη απόφαση για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, να στελεχώσει ως επί το πλείστον την ομάδα με μικρά παιδιά. Το διοικητικό συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον διαιτητή του χθεσινού (της Κυριακής) παιχνιδιού μας εκτός έδρας με τον Εθνικό Αρχίπολης, ο οποίος με τις αποφάσεις του έκανε δωρεάν μαθήματα ζωής στα παιδιά μας!

-Πρώτη ώρα: ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ
Κανονικότατο γκολ στο 10ο λεπτό (κάμερα δεν υπήρχε, αλλά η μαρτυρία του Αρχιπολενού Πολεμιστή και Προέδρου της ομάδας του Εθνικού Αρχίπολης Αναστάσιου Τσακίρη) με τη φράση ”καθαρό γκολ “ τα λέει όλα.

-Δεύτερη ώρα: ΜΑΘΗΜΑ ΒΙΑΣ
Δυο απευθείας κόκκινες κάρτες για βίαια μαρκαρίσματα, μετατράπηκαν σε ροζ!

-Τρίτη ώρα: ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ
Στο 85ο λεπτό ποδοσφαιριστής μας μετά από ακούσιο κτύπημα αντιπάλου με τον αγκώνα, έπεσε μέσα στη μεγάλη μας περιοχή σφαδάζοντας γεμάτος αίματα, όλοι φώναζαν “κτύπημα στο κεφάλι “, αλλά ο ''δάσκαλος'' διαιτητής συνέχισε κανονικά το παιχνίδι έως ότου βγει η μπάλα πλάγιο άουτ. Ο αθλητής μας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάκωση και του έγιναν 4 ράμματα κάτω ακριβώς από το μάτι! Τον ευχαριστούμε γιατί ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μας τόσο ρεαλιστικά για τη σκληρότητα του αθλήματος του ποδοσφαίρου αλλά και της ίδιας της ζωής. Τώρα κλαίγανε τα παιδιά μας, στο επόμενο παιχνίδι με τον εν λόγω διαιτητή θα θυμώσουν, στο μεθεπόμενο θα γελάνε σίγουρα! Ελπίζουμε ο ΤΟΔ μετά την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια να μην επιθυμεί η ποδοσφαιρική κοινωνία να γελάει με τα μέλη του».