Μεγάλη δραστηριότητα από τη Φλόγα Ρόδου

Μεγάλη δραστηριότητα από τη Φλόγα Ρόδου

Μεγάλη δραστηριότητα από τη Φλόγα Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Νέα διοίκηση αναδείχθηκε πριν μερικές μέρες για τον σύλλογο, ο οποίος θα συμμετάσχει στο τουρνουά τζούντο «Μιθριδάτης» στην Αττική

Πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες οι εκλογές στη Φλόγα Ρόδου για την ανάδειξη νέας διοίκησης ώστε και τα επόμενα χρόνια με το ίδιο μεράκι να συνεχίσει την τεράστια προσπάθειά της ανάδειξης του τζούντο στη Ρόδο.

Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους νέους με όρεξη να προσφέρουν πραγματικά στο άθλημα μέσα από διοργανώσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι παρακάτω:
Πρόεδρος: Γιώργος Μουστόπουλος
Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Αττιτή
Γραμματέας: Ειρήνη Μήλα
Ταμίας: Κυριακή Καραγιαννάκη
Υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων: Νίκος Γκελερής

Σημαντική αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο
Η επόμενη σημαντική διοργάνωση με συμμετοχή από τη Φλόγα Ρόδου θα είναι το τουρνουά «Μιθριδάτης» που θα γίνει στο κλειστό «Μπάμπης Χολίδης» των Αχαρνών στην Αττική 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Εκεί ο ροδίτικος σύλλογος θα έχει τέσσερις παρουσίες από ταλαντούχα παιδιά που είναι η Μαρίνα Γκελερή, ο Εμμανουήλ Ζαννετούλης, η Στέλλα Τσαβαρή και ο Σταμάτης Κούρτης.

Είναι μια καλή ευκαιρία άλλωστε για συμμετοχή σε μια διοργάνωση με υψηλό το επίπεδο και στο συναγωνισμό, που μόνο καλό μπορεί να κάνει στους τζουντόκα της Φλόγας.

Από κει και πέρα, στις 15 Δεκεμβρίου θα γίνει στο κλειστό προπονητήριο του συλλόγου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το εσωτερικό του πρωτάθλημα, μια διοργάνωση γνωστή στους φίλους του τα τελευταία χρόνια με συμμετοχή απ’ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του και αγώνες από το πρωί έως και το απόγευμα στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στο Κορακόνερο.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!