«Τοξοβόλος» με μάτι που γυαλίζει

«Τοξοβόλος» με μάτι  που γυαλίζει

«Τοξοβόλος» με μάτι που γυαλίζει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 240 ΦΟΡΕΣ

Ο θυμός των παικτών του Ιάλυσου για την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα δεν έχει καταλαγιάσει και οι πάντες περιμένουν το ξέσπασμα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Τη στήριξη του κόσμου της ζητάει η ομάδα

Το χορτάρι του Οικονομίδειου πάτησαν ξανά, μετά από λίγες μέρες προπονήσεων στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, την προσεχή Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι.

Η καθημερινότητα των «τοξοβόλων» είναι… ευχάριστα φτωχή σε ειδήσεις, προς μεγάλη ικανοποίηση του προπονητή Σάκη Τερζή και των συνεργατών του, δεδομένου πως όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και βλέπουν το σύνολο των ποδοσφαιριστών να δείχνουν στην κάθε προπόνηση τον θυμό τους για την προ δύο εβδομάδων ήττα από τον Α.Ο. Βάρδας και να μοιάζουν αποφασισμένοι να ξεσπάσουν πάνω στον Αχαρναϊκό.

Ο Ιάλυσος συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία διατηρώντας, ακόμα και μετά το ρεπό του, ένα αξιόλογο προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του, το οποίο και έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τις επόμενες αγωνιστικές.

Εννοείται πως αρωγός στην προσπάθειά του οφείλει να είναι και ο κόσμος του, τον οποίο η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στις εξέδρες του Οικονομίδειου στο ματς της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”