Μαμάδες και μαθήτριες ευχαριστούν τις σχολές χορού «Μαρί Γκίκα»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τις Σχολές χορού «Μαρί Γκίκα»  και τις εξαιρετικές δασκάλες χορού της, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν  για τις μαθήτριες της σχολής, μία πάρα πολύ όμορφη εκδρομή στην Αθήνα, το διάστημα 23 μέχρι και 26 Νοεμβρίου. 

Στο ταξίδι αυτό, δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να παρακολουθήσουν το έργο «Χτυποκάρδια στα θρανία», να πάρουν μέρος τα ίδια τα παιδιά στην παιδική θεατρική παράσταση του Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» στο θέατρο Ακροπόλ, σε ένα κατάμεστο από κοινό θέατρο, να χορέψουν και να χειροκροτηθούν.

Επίσης, τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια χορού  της ανώτερης επαγγελματικής Σχολής «Νίκη Κονταξάκη» και να παραλάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε αυτά, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» αλλά και τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το Christmas theatre Gala, με αποσπάσματα από χορογραφίες μεγάλων κλασικών έργων μπαλέτου, από κορυφαίους σολίστ των Μπολσόι και Μαρίνσκι. 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθότι στην εκδρομή αυτή συμμετείχαν 32 παιδιά, 5 καθηγήτριες χορού της σχολής και 8 μητέρες κοριτσιών - συνοδοί. 

Η εμπειρία ήταν μοναδική και άφησε ευχαριστημένες τόσο τις μαθήτριες της σχολής όσο  και τις συνοδούς που ένιωσαν κι αυτές σαν παιδιά. Η εκδρομή ήταν πλημμυρισμένη από  χρώματα, ήχους, γέλια και επευφημίες.

Αρχηγός της εκδρομής η κυρία Μαρί Γκίκα και οι πάντα πρόσχαρες δασκάλες χορού, που διδάσκουν χρόνια τώρα  στα παιδιά μας όχι μόνο χορό, αλλά και ήθος, αξιοπρέπεια και αρχές.  
Συγχαρητήρια στη σχολή για την πρωτοβουλία της εκδρομής, για την οργάνωση και τις καταπληκτικές εμπειρίες που χάρισε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας, ελπίζουμε στη συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας και ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι μας!

Οι μητέρες  των μαθητριών της σχολής χορού Ρόδου και Αρχαγγέλου