Με τη στήριξη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ. «Έργο Ψυχής»

Με τη στήριξη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ. «Έργο Ψυχής»

Με τη στήριξη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ. «Έργο Ψυχής»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Με τη στήριξη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, οι ασθενείς και οι φίλοι της Ψυχιατρικής Κλινικής, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου με θέμα “Έργο Ψυχής” με μεγάλη επιτυχία, στη Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου της 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία για το πολύ ευαίσθητο αυτό θέμα, αναλαμβάνοντας σημαντικό μέρος των εξόδων ως μεγάλος χορηγός.

Ο κ. Γιαννικουρής κατά το χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους οργανωτές που για ακόμα μια φορά δόθηκε η ευκαιρία στο Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου να συνδράμει στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, συνεχάρη τους οργανωτές όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά για τη συνολική τους δράστηριότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: ..«Η δική μας συμβολή είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε, σε ανταπόδοση όσων ΕΣΕΙΣ προσφέρετε σε ένα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας. Πράγματι επιτελείτε ένα έργο ψυχής».

Στη συνέχεια τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους οργανωτές και να δουν από κοντά τις πολύ όμορφες δημιουργίες των ασθενών της Ψυχιατρικής Κλινικής αλλά και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα που ακολούθησε. Μια πραγματικά συγκινητική εκδήλωση, με πολλά κοινωνικά μηνύματα. Πρέπει όμως να αναφέρουμε για την προσφορά μεγάλου πλήθους χορηγών, που αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πετυχαίνουμε περισσότερα.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, Ο Δ/ντης Φιλανθρωπίας κ. Εμμανουήλ Καμπαστάνας, ο Δ/ντης Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αμπελιώτης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Χατζηαναστασίου.

Η φιλανθρωπία και η προσφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον προς όφελος των κατοίκων της περιοχής ευθύνης μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, καλές γιορτές με υγεία.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο