Διεκόπη το ματς των κορασίδων στο βόλεϊ

Διεκόπη το ματς  των κορασίδων στο βόλεϊ

Διεκόπη το ματς των κορασίδων στο βόλεϊ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Η εξύβριση του διαιτητή Νίκου Χατζησταυρίδη τον ανάγκασε να κλείσει το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Τελχινίς - Φοίνικας

Δυστυχώς συνέβη κι αυτό και μάλιστα προκαλεί δυσφορία στην οικογένεια του βόλεϊ γιατί συνέβη σε ματς μικρών κοριτσιών… Αγώνας κορασίδων στο βόλεϊ διεκόπη λίγους πόντους πριν τη λήξη του τάι μπρέικ και του αγώνα.

Στο Βενετόκλειο η Τελχινίς φιλοξενούσε τον Φοίνικα και το ματς παρουσίαζε μέχρι το σημείο της διακοπής μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Φοίνικας προηγήθηκε με 2-0, η Τελχινίς αντεπιτέθηκε και το ματς μετά το 2-2 πήγε στο τάι μπρέικ. Όταν το σκορ ήταν 18-18, ο Νίκος Χατζησταυρίδης καταλόγισε επαφή με τον φιλέ σε αθλήτρια του Φοίνικα.

Στο σημείο αυτό άρχισε να δέχεται βροχή από ύβρεις από ανθρώπους του Φοίνικα που ήταν στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να κατεβεί από την σκάλα και να διακόψει το ματς, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα, προειδοποιώντας μάλιστα πώς αν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα καλέσει αστυνομία και θα διακόψει το μάτς…

Ο διαιτητής του αγώνα ήθελε να τελειώσει το ματς, αλλά οι ύβρεις συνεχίσθηκαν κι εκείνος με την σειρά του έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Χατζησταυρίδης, θα κάνει έκθεση και θα την παραδώσει μαζί με το φύλλο αγώνα στην Τοπική Επιτροπή. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν χθες πάντως, πώς τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα δεν συνιστούν τιμωρία στον Φοίνικα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ
Στο μεταξύ και με αφορμή το ανωτέρω γεγονός που σαφέστατα είναι κατακριτέο η Διοίκηση του Φοίνικα –χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του διαιτητή- εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Δυστυχώς οι φόβοι και οι επιφυλάξεις μας για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν σε ένα αγώνα βόλεϊ κορασίδων.

Για άλλη μια φορά συγκεκριμένος διαιτητής ο οποίος χρόνια τώρα δημιουργεί προβλήματα στα περισσότερα σωματεία έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα με μια απόφαση που όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο γήπεδο αντιλήφθηκαν,(υπάρχει και σχετικό βίντεο) και δεν άφησε την ομάδα μας να βγει νικήτρια.

Αποτέλεσμα, την εξαγρίωση του φίλαθλου κόσμου. Κι ενώ όφειλε να τηρήσει τους κανονισμούς, έκανε το ανήκουστο να διακόψει το ματς χωρίς να κλείσει το φύλλο αγώνα και μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, να καθορίσει ο ίδιος τον νικητή.
Εμείς σαν σωματείο θα αναμένουμε να δούμε τι θα αναφέρει και πώς θα τα αναφέρει στην έκθεση του και θα πράξουμε τα δέοντα

Υ.Γ Έχουμε χρόνια τώρα ζητήσει να μην ορίζεται στα παιχνίδια μας όμως ο ίδιος αυτόορίζεται(!) και σημειωτέον προ δυο ετών έγιναν συγκεκριμένες συστάσεις τόσο από την ΤΕ ΕΟΠΕ αλλά και από το Σύνδεσμο του για την συμπεριφορά του.
Έχουμε πολλά να πούμε αλλά θα αναμένουμε να δούμε και να ακούσουμε.
Σαν σύλλογος καταδικάζουμε κάθε μορφή λεκτικής βίας και καταδικάζουμε οποιαδήποτε επεισόδια γίνονται από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχονται.»

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΠΑΟΚ ΡΟΔΟΥ-ΤΕΛΧΙΝΙΣ 0-3 σετ

Εύκολη νίκη πέτυχε στις γυναίκες η Τελχινίς επί του ΠΑΟΚ Ρόδου με 3-0 σετ επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και στα τρία. Αναλυτικότερα:
Τα σετ: 15-25 σε 17’, 17-25 σε 47’, 8-25 σε 22’
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χατζησταυρίδης- Ινγγλέση

Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ: Φραντσέσκου, Αθανασοπούλου, Παπαμελετίου, Δέμελου, Κλαδίτη, Αμερικάνου, Μαργαρίτη, Μπόνη, Γακοπούλου

Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Αμορανίτη, Βρατσάλη, Γκιζέττη, Γκίκα, Δαουτοπούλου, Κουφομανώλη, Μίχου, Σούρδη, Στρατάκη, Μητροπούλου, Μουρούτη, Σούσαρι, Τερζή, Τερζίου

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Διαγόρας επικράτησε χωρίς πολλές δυσκολίες του Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ και τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος των νεανίδων. Στο φάιναλ φόρ των νεανίδων τα ζευγάρια με βάση τον βαθμολογικό πίνακα είναι 1-4 και 2-3, με τον Διαγόρα και την Τελχινίδα να είναι τα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό.

Τι έγινε το Σαββατοκύριακο:
Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 3-0
Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος από το «Ροδίων» ήθελε την νίκη και την πήρε σχετικά εύκολα. Αναλυτικότερα:
Τα σετ: 25-18 σε 37’ , 25-12 σε 22’, 25-18 σε 30’
Διαιτητές του αγώνα ήσαν οι κ.κ. Λαζαράκης και Καλημεράκης

Οι ομάδες:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ναλμπάντης): Αμπλιανίτη, Κυπριώτη Α., Κυπριώτη Ρ., Μπάρκα, Πανιέρα, Τάκο, Κυπριώτη Αγγ., Κυπριώτη Ε., Μαμαλίγκα, Προβατοπούλου.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Προδρομίδης): Ευθυμίου, Τουλουμτζίδου, Ντέμο, Νουρεδίν, Μάγκου, Διακολιού, Παπαβασιλείου, Σωτηρίου, Σταυρούλη, Γεράκη.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ 1-3
Η Τελχινίς κέρδισε με 3-1 τον Φοίνικα και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Διαγόρα, αλλά το ενεργητικό του γηραιού είναι καλύτερο και κατ επέκταση η ομάδα της Τελχινίδας περνάει δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα σετ: 19-25 σε 27’ , 25-20 σε 24’ , 13-25 σε 20’ , 10-25 σε 21’
Διαιτητές ήταν οι Σταματίου και Τζάνος

Οι ομάδες:
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Αντωνιάδης): Αθανασάκη, Κατινά, Κουκιά Καλ., Μαμαλίγκα, Αρχγαγελίτη, Κόρμπα, Κουκιά Καθ., Μαλιωτάκη, Σαΐτη, Φούκα, Χατζηβάσιλα.

Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Βάρτζια, Γκίκα, Δεληγιώργη, Κακλαμάνου, Γκιζέττη, Κουφομανώλη, Κρητικού, Μανωλάκη, Τερζή, Τερζίου Φ., Νταϊγία, Σούσαρι, Τερζίου Α.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Σχετικά εύκολες νίκες πέτυχαν η Τελχινίς και ο Φοίνικας στην Κατηγορία των παγκορασίδων και μάλιστα εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ 0-3
Τα σετ: 14-25 σε 27’ , 17-25 σε 25’ , 12-25 σε 22’
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπαδούλη και Παπαβασιλείου

Οι ομάδες:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ελευθεριάδου): Γιακουμάκη, Γιαντζίδη, Διακογιαννάκη, Κυπριώτη, Κουφού, Κυπριώτη, Λέσι, Μάλαμα, Μπάρκα, Ντερβίσι, Παπασάββα, Χαμίτ, Χατζησταυρίδη.

Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Γκιάτα, Γκίκα, Ζντράβα, Θαρρενάκη, Καλιοζή, Ντούσκου, Σούσαρι, Γκιζέττη, Δημητριάδη, Ζωγράφη, Κακλαμάνου, Μαστόρου, Τζόλη.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ- Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 0-3
Τα σετ: 14-25 σε 19’ , 15-25 σε 20’, 17-25 σε 25’
Διαιτητές ήταν οι Ινγγλέση και Παπαδούλη

Οι ομάδες:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Προδρομίδης): Αγαδάκη, Αθανασίου, Γενημανώλη, Ευθυμίου, Μαχραμά, Παπαδοπούλου, Πίττα, Σκαρτσίλη, Τζιτζικώστα, Τουλουντζίδου, Χατζημανώλη.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Αντωνιάδης): Γιάννη, Κόρμπα, Κουκιά Καλλ., Κουτσούκου, Κουκιά Καθ., Κουκιά Ρ., Μαμαλίγκα, Συμιακού Χ., Συμιακού Μ.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή