Στις 23 Δεκεμβρίου το 3ο Santa Run Rhodes

Στις 23 Δεκεμβρίου  το 3ο Santa Run Rhodes

Στις 23 Δεκεμβρίου το 3ο Santa Run Rhodes

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 699 ΦΟΡΕΣ

Στις 23 Δεκεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί για τη φετινή χρονιά το Santa Run Rhodes για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης πρόκειται να προσφερθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», στον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος "Μια αγκαλιά", ο οποίος πραγματοποιεί την εκδήλωση αναφέρει:

"Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου για να προσφέρουμε… διασκεδάζοντας!

Οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις μας, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, προσφέροντας στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και τα δύο έτη συνολικά το ποσό των €14.500.
Το «Santa Run» πρόκειται για μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη διαδρομή, η οποία διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη.

Με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχουμε ως στόχο: την Προσφορά, την Προβολή του νησιού μας στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη Διασκέδαση (ψυχική ανάταση που έχει ανάγκη ο κόσμος).

Τη φετινή χρονιά πρόκειται να διοργανωθούν μια σειρά από δράσεις με κορύφωση την εκδήλωση του Santa Run την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης μετά το τέλος της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον γνωστό Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη Αυγενικό.
Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», στον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας.

Σας περιμένουμε όλους στο σπιτάκι του SantaRunRhodes στην πλατεία Κύπρου από την Τετάρτη 11.12.2018 για να προμηθευτείτε τις στολές του Άγιου Βασίλη!
Ώρες λειτουργίας περιπτέρου: 11.00-15.00 & 17.00-21.00".

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!