Εορταστικές εκδηλώσεις στην Ωβέρνη

Μουσικές διαδρομές μας ετοιμάζει για μια ακόμη φορά, η Ωβέρνη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί, ενώ μάλιστα ένα πλούσιο εορταστικό μενού θα περιμένει όλους εμάς την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα τις επόμενες μέρες στην Ωβέρνη αφορούν:

* Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και την 4 Ιανουαρίου στην Auvergne στις 9:00 μ.μ ο Αγαπητός Πάχος συναντά τον Βασίλη Καράμαλη και την Κατερίνα Γιανναρά. Έχοντας στις αποσκευές τους ένα πλούσιο ρεπερτόριο από αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγουδώντας για τις αγάπες και τα ταξίδια, τις χαρές και τα όνειρα για τα βράδια με τα πιο όμορφα φεγγάρια!
Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στο μπουζούκι ο Γιώργος Πούλος.

* Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου και ώρα 9:00 μ.μ. θα έχουμε κοντά μας τους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, τον συνθέτη και πιανίστα Αντώνη Κυζούλη και τον Μιχάλη Μαντικό στο τραγούδι σε ερμηνείες αγαπημένων συνθετών (Θεοδωράκη -Χατζιδάκι).

* Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου ώρα 9:00 μ.μ.  γινόμαστε όλοι μια παρέα και ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας Βιργινία Πρέκα στο τραγούδι, τον γνωστό συνθέτη -κιθαρίστα Γιάννη Γιακουμάκη στη κιθάρα και τον Γιώργο Πούλο στο μπουζούκι και αφήνουμε να "αγγίξει" τη ψυχή μας ότι αγαπήσαμε στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι!

* Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. θα έχουμε κοντά μας τους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, τον συνθέτη και πιανίστα Αντώνη Κυζούλη και την Άννα Βούη στο τραγούδι σε ερμηνείες αγαπημένων συνθετών (Θεοδωράκη-Χατζηδάκι).
Θα σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό βράδυ Δευτέρας!

Το μενού του Ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει

Καλωσόρισμα με δροσιστικό Kir με Prosecco και Creme de Cassis

Σούπα βελουτέ με μπρόκολο, λαχανικά και κύβο μπλέ τυριού
Κανελόνι με σπανάκι, ρικότα, κουκουνάρι και κρέμα μυρωδικών

Σαλάτα με iceberg, σπανάκι, αχλάδι, γοργοντζόλα, προσούτο, καρύδια και dressing με vniaigrette
Μοσχαράκι με σάλτσα μήλου με αρακά, γαρνιρισμένο με πουρέ από λαχανικά

Σπιτικό brownies με παγωτό και γλυκό του κουταλιού

Τιμή 35 ευρώ

Ωβέρνη, Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2241076100
f: https://www.facebook.com/Auvergnecafe/