Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας η Νικόλ Κυριακοπούλου

Το επί κοντώ προσφέρει συστηματικά τα τελευταία χρόνια πολύ όμορφες στιγμές στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, τόσο με τις διακρίσεις και τα μετάλλια, όσο και με τη γενικότερη παρουσία των πρωταθλητών μας που βοηθούν στο να μπουν νέα παιδιά στη δράση.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο οι πρωταγωνιστές του αθλήματος στη χώρα μας βρίσκονται προς το τέλος της προετοιμασίας τους και περιμένουν πλέον σταδιακά τους πρώτους αγώνες για να έχουν και οι ίδιοι μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη φετινή τους προσωπική  διάκριση, σε πρώτη φάση στο ευρωπαϊκό κλειστού στην Γλασκώβη. Αναλυτικά:

Η Νικόλ θα αγωνιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου
Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, Νικόλ Κυριακόπουλου, η ασημένια πέρυσι στο ευρωπαϊκό ανοιχτού θα μπει στη δράση αρχές Φεβρουαρίου και έχει ήδη ανακοινώσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα που περιλαμβάνει τους ευρωπαικούς αγώνες του World Tour και τον αγώνα του Clermont Ferrand, δίνοντας ραντεβού στη Γλασκώβη.

Αυτό το διάστημα η προετοιμασία της «σούπερ μαμάς» του ελληνικού στίβου πάει σύμφωνα με το πρόγραμμά της και μάλιστα γίνεται υπό το βλέμμα του σπουδαίου Βιτάλι Πετρόφ που βρίσκεται στη χώρα μας.

Η Νικόλ που συνεργάζεται με τον Ανδρέα Τσώνη φυσικά δεν χάνει ευκαιρία όποτε κάτι τέτοιο είναι εφικτό να ακούσει πολύ χρήσιμες συμβουλές από τον σπουδαίο Πετρόφ που φυσικά έχει γράψει τη δική του ιστορία στο αγώνισμα έχοντας υπό την επίβλεψή του κατά καιρούς (μετά τον μεγάλο Σεργκέι Μπούμπκα) πολύ μεγάλους αθλητές και αθλήτριες.