Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: «Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να κρατηθούν "ζωντανοί"»

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: «Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να κρατηθούν "ζωντανοί"»

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: «Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να κρατηθούν "ζωντανοί"»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 228 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας σε σημερινό Δελτίο Τύπου του περιφερειακού συμβούλου της μειοψηφίας, Θανάση Μπαράκα:

Αυτοί που προσπαθούν να μετατρέψουν την Δημοκρατία σε διαδικασία ικανοποίησης των προσωπικών τους ταπεινών ενστίκτων, δεν μπορούν να την λοιδορούν ταυτόχρονα γιατί αυτή προβλέπει την ύπαρξη και λειτουργία Γραφείων Τύπου.

Οι αμοιβές των εργαζομένων στο Γραφείο Τύπου καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν έχει την δυνατότητα να παρέμβει σε αυτό. Αυτό, είτε το ξέρουν οι συκοφάντες σαν τον Θ. Μπαράκα και το αποκρύπτουν, είτε δεν το ξέρουν και εκτίθενται ως προς τον επικίνδυνο βαθμό άγνοιας τους.

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν τα υπερασπίζονται αυτοί που καταφεύγουν μόνιμα στο ψέμα και στην προπαγάνδα, αλλά αυτοί που εργάζονται.

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν μπορούν να τα υπερασπίζονται αυτοί που επιτίθενται γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν θέση αμειβόμενη από αυτά.

Τελικά την Δημοκρατία την αποδέχονται ή θέλουν να την χρησιμοποιούν κατά περίπτωση ;

Απαράδεκτη και ανερμάτιστη είναι μόνο η εμμονή κάποιων να αναπαράγουν θέματα που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές και αυτό γιατί το πολιτικό τους κενό πρέπει να το καλύψουν με τον θόρυβο που προκαλούν όποτε εμφανίζονται δημόσια.

Σε προσωπικές επιθέσεις καταφεύγουν πάντα πρώτοι και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν, διότι είναι η μόνη τους δυνατότητα δημόσιου λόγου. Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να κρατηθούν

«ζωντανοί».

Ο διαγωνισμός των LED στον οποίο αναφέρονται και που είναι σε εξέλιξη είναι ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ. Η εμμονή τους στην αναφορά σε αυτόν δημιουργεί το εύλογο ερώτημα αν υπηρετούν το δημόσιο ή άλλα συμφέροντα.

Διαβάστε ακόμη

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να θεραπευτούν οι παραβάσεις των καταστημάτων

Σήμερα θα παραδοθούν αντιπλημμυρικά έργα 500.000 ευρώ

Δήμαρχος Ρόδου: Η παράταξη της μειοψηφίας αδυνατεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη