Ηρακλής Μαριτσών: Με Άρη και γεμάτος… καμάρι!

Ηρακλής Μαριτσών: Με Άρη και γεμάτος… καμάρι!

Ηρακλής Μαριτσών: Με Άρη και γεμάτος… καμάρι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

Για την παρουσία του νεαρού επιθετικού Αναγνώστου με τη φανέλα της μικτής Κ 16 χαίρονται, με το δίκιο τους, οι άνθρωποι του Ηρακλή

Για την εξέλιξη και τις επιδόσεις του Μάρκου Αναγνώστου με τη φανέλα της μικτής ομάδας Κ 16 της ΕΠΣΔ καμαρώνουν, και με το δίκιο τους, οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Ο νεαρός επιθετικός των «ροπαλοφόρων» έδωσε… «ρέστα» με τις εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, κάνοντας χαρούμενους διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες.

Παράλληλα, ο σύλλογος καλεί τους φίλους του να δώσουν σήμερα το παρών στο γήπεδο των Μαριτσών και να στηρίξουν την ομάδα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας, Μάρκου Αναγνώστου! Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά τα τελευταία χρόνια, ο αθλητής του συλλόγου μας έφτασε στο επίπεδο να φορά άξια όχι μόνο τη φανέλα της δικής μας ομάδας, αλλά και της μικτής Δωδεκανήσου Κ 16, κάνοντάς μας υπερήφανους με τις εμφανίσεις του.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής, ώστε με ακόμα περισσότερη δουλειά να καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής και οι φίλαθλοι του Ηρακλή του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας πως αύριο στις 14:45 υποδέχεται τον Άρη Αρχαγγέλου. Ελάτε όλοι στο γήπεδο των Μαριτσών για να χαρείτε ποδόσφαιρο και να βοηθήσετε τα παιδιά μας να υποδεχθούν το 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Ναυάγησε» του Ζωάννου, πάει για δύο
Εν τω μεταξύ, στις συζητήσεις έμεινε το «φλερτ» του Ηρακλή με τον Λάμπρο Ζωάννου. Ο σύλλογος και ο νεαρός πρώην επιθετικός του Ιάλυσου δεν τα βρήκαν, στο προσκήνιο βρίσκεται πλέον το όνομα του ακραίου αμυντικού Ιωακείμ Καλαϊτζίδη που φέρεται να έχει κλείσει, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «ροπαλοφόροι» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής αμυντικού μέσου που θα προκαλέσει αίσθηση.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”