Πήρε άριστα στο τεστ νοοτροπίας η Ρόδος

Την καλή δουλειά που έγινε από τους πάντες κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, όπως και τον απόλυτο συντονισμό τους με την ποδοσφαιρική «συχνότητα» της φετινής σεζόν, αποτύπωσε η «εκρηκτική» είσοδος της Ρόδου στο 2019.

 Τα «ελάφια» επέστρεψαν στις επίσημες υποχρεώσεις τους μ’ ένα εμφατικό 8-2 επί του Κλεόβουλου, έδειξαν πως δεν έχουν επαναπαυτεί στη διαφορά των έξι βαθμών που τα χωρίζει από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και από χθες προετοιμάζονται για τη διπλή αποστολή της εβδομάδας, το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ομάδα που αντιμετώπισαν το περασμένο Σάββατο και ακολούθως, για το ματς πρωταθλήματος με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου.

Με δεδομένο πως η κατάκτηση του κυπέλλου δεν αφήνει την ομάδα αδιάφορη, ο Σάκης Δέδες αναμένεται να παρατάξει αύριο στη Λίνδο ενδεκάδα με ελάχιστες αλλαγές, με την προσδοκία η ομάδα του να μείνει μακριά από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις και απώλειες λόγω τραυματισμών ή καρτών. Εννοείται πως το ίδιο εύχεται και για το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, που έχει αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας τόσο λόγω του κινήτρου του αντιπάλου, όσο και του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Προκειμένου να εξοικειωθούν με τον συνθετικό τάπητα, η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου έγινε στους Αγίους Αποστόλους, όπου είναι πιθανό να γίνει και η σημερινή.

Ανεβάζουν «στροφές» οι τραυματίες
Τα ονόματα των Ηλία Τριχάκη, Τάσου Κιοσέογλου και Στέλιου Χατζηπέτρου συνεχίζει να αναγράφει, αν και όχι για πολύ ακόμα, το απουσιολόγιο των «ελαφιών».

Οι πρώτοι δύο μπήκαν σε τροχιά επιστροφής, με τον Σάκη Δέδε να περιμένει την επανεμφάνισή τους στο μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, στο Δημοτικό Στάδιο. Ο τρίτος της παρέας υπολογίζεται πως θα είναι πανέτοιμος προς το τέλος Ιανουαρίου.

Παραμένει ως έχει το ρόστερ
Για το καλοκαίρι μετέθεσε η διοίκηση της Ρόδου την πραγματοποίηση κινήσεων ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Τα «ελάφια» θα δώσουν προτεραιότητα στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού και ταυτόχρονα θα συνεχίζουν να παρακολουθούν την αγορά, με στόχο να «χτυπήσουν» αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη μπει στο «μικροσκόπιο» δύο τρεις Ρόδιοι παίκτες, οι οποίοι κρίνεται πως έχουν το «πακέτο» που απαιτεί η Γ’ Εθνική, πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως η Ρόδος θα καταφέρει να προβιβαστεί.