Τοξοβολία για τους ένστολους αθλητές

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των ένστολων αθλητών του ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ρόδου που πήραν μέρος στον αγώνα του Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2018-19.

Ο αγώνας ήταν κλειστού χώρου και στην απόσταση των 18m. Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των κλειστών ολυμπιακών προπονητηρίων, δίπλα στο ολυμπιακό χωριό, στο Τατόι-σχολή Ικάρων.

Οι τρεις αθλητές του Κένταυρου που βρέθηκαν στο αγώνα ήταν οι Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης (4ος),  Κωνσταντίνος Παπαβραμίδης (6ος) και Μανώλης Καραγιάννης (18ος), ενώ στα ομαδικά, στη 2η θέση με την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, κατετάγη ο Κουγιουμτζίδης και με την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., ο Παπαβραμίδης στην 3η θέση.

Το νέο ΔΣ του συλλόγου της πόλης μας συγχαίρει τους αθλητές –τοξοβόλους του για την καλή εμφάνιση και τις διακρίσεις τους και τους ευχαριστεί για την προσπάθεια που κάνουν και για την στήριξη της προσπάθειάς των μικρών αθλητών του συλλόγου. Συγχαίρει και ευχαριστεί ακόμα τον προπονητή τους Σάββα Κηπουρό.

Την προσπάθεια των αθλητών στηρίζει το Pane di capo, το Elafos hotel και το εκπαιδευτήριο πληροφορικής FUTUREKIDS.

Οι εκμαθήσεις για την ακαδημία συνεχίζονται, όπως και οι προπονήσεις στο κλειστό προπονητήριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Επικοινωνία: Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366.