Ρόδος: Το παραλίγο πάθημα, να γίνει μάθημα

Ρόδος: Το παραλίγο πάθημα, να γίνει μάθημα

Ρόδος: Το παραλίγο πάθημα, να γίνει μάθημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Ταχύτερη προσαρμογή σε ειδικές καταστάσεις ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο Σάκης Δέδες με αφορμή το προχθεσινό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο

Ένα και μοναδικό παράπονο έχει από τους ποδοσφαιριστές του ο Σάκης Δέδες αναφορικά με την παρουσία τους στο προχθεσινό παιχνίδι της Ρόδου με τον Κλεόβουλο για την 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα του και κατάφερε να ανατρέψει, στο δεύτερο ημίχρονο, το εις βάρος της 2-0, ο Καλαματιανός τεχνικός θεωρεί πως οι παίκτες του άργησαν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, τις οποίες έδειξαν να υποτιμούν, παρότι είχαν προειδοποιηθεί.

Ακριβώς επειδή είναι πιθανό τα «ελάφια» να κληθούν να διαχειριστούν ξανά δύσκολες καταστάσεις όπως προχθές στη Λίνδο, όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο αέρας τα… πήρε και τα σήκωσε, ο Σάκης Δέδες ελπίζει πως το παραλίγο πάθημα τους έχει γίνει μάθημα και την επόμενη φορά θα φροντίσουν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Από χθες, οι πάντες στη Ρόδο δουλεύουν για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο, οπότε και θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής.

Εκτός θα μείνουν ξανά οι Ηλίας Τριχάκης, Τάσος Κιοσέογλου και Στέλιος Χατζηπέτρος, ωστόσο για τους πρώτους δύο θα είναι και η τελευταία φορά που θα λείψουν, καθώς μπήκαν στις προπονήσεις και εκτός απροόπτου, θα προστεθούν στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του παιχνιδιού της μεθεπόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άρη στο Δημοτικό Στάδιο.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!