Ρόδος: Πτώση δέντρου στην οδό Στεφάνου Καζούλη

Πυρετωδώς εργάζονται αυτή τη στιγμή, συνεργεία του δήμου της Ρόδου μετά απο πτώση μεγάλου πεύκου επι της οδού Στεφάνου Καζούλη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τις 6 το πρωί, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την πτώση του  δέντρου σ μια απο τις πιο κεντρικές και με την μεγαλύτερη κυκλοφορία οδούς της πόλης.

Επι τόπου έσπευσαν η υπηρεσία πρασίνου και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, επιστρατεύοντας μεγάλα οχήματα, ακόμη και γερανοφόρα!

Μετά απο υπόδειξη των ειδικών, αποφάσισαν να κόψουν προληπτικά, μεγάλα κλαδιά και σε άλλα δύο δέντρα τα οποία είχαν πάρει επικίνδυνη κλίση.

Σημειώνεται απο τις 6:30 περίπου το πρωί, και με παρέμβαση της αστυνομίας , έχει αποκλειστεί η Στεφάνου Καζούλη  απο το ύψος της διασταύρωσης με τη Βενετοκλέων, μέχρι το τέλος της.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή είναι μεγάλο, καθώς προκάλεσε έντονη ανησυχία στους περίοικους, υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ φυσικά δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα, με τη διοχέτευση των οχημάτων στις παρακείμενες οδούς.

Σημειώνεται, οτι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης παρόντες ήταν τόσο η αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Λίτσα Κρεμαστινού, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρατζιάς, ενώ, απο νωρίς βρέθηκε εκεί και ο εργολάβος της ΔΕΗ για να βοηθήσει.

Ο δρόμος αναμένεται να ανοίξει για την κυκλοφορία των οχημάτων, μέχρι το μεσημέρι.

Μεγάλο κυκλοφοριακό "κομφούζιο"

Μεγάλο κυκλοφοριακό "κομφούζιο" επικρατεί απο το πρωί στην ευρύτερη περιοχή, αφού παρά το γεγονός οτι το σημείο του δρόμου που έχει κλείσει είναι μικρό, ωστόσο είναι ιδιαίτερα κομβικό με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη διέλευση των οχημάτων. 

Ώρα: 12:36

Μάλιστα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι δημιουργήθηκε  πρόβλημα στην κυκλοφορία, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ επιχείρησε να διασχίσει την Στεφάνου Καζούλη, κάτι που ήταν αδύνατο εξαιτίας του κλειστού δρόμου. 

Απο τον οδηγό του λεωφορείου έγιναν μεγάλες προσπάθεις να στρίψει στο σημείο όπου επιτρέπεται η διέλευση, δηλαδή την οδό Βενετοκλέων, κάτι τέτοιο ωστόσο ήταν αρκετά δύσκολο εξαιτίας του στενού δρόμου αλλά και του οτι δεξιά και αριστερά της οδού ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Μετά απο αρκετή ώρα και με τη βοήθεια περαστικών, ο οδηγός κατάφερε και έστριψε, έχοντας ωστόσο ήδη δημιουργηθεί κυκλοφοριακό, με δεκάδες αυτοκίνητα να περιμένουν στον δρόμο έως ότου στρίψει το λεωφορείο. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

 

Η αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Λίτσα Κρεμαστινού, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρατζιάς
Η αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Λίτσα Κρεμαστινού, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρατζιάς