Οι «Αριστο...Φαγάδες» από το κέντρο “Ελπίδα”

Οι «Αριστο...Φαγάδες» από το κέντρο “Ελπίδα”

Οι «Αριστο...Φαγάδες» από το κέντρο “Ελπίδα”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Η θεατρική ομάδα του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», παρουσιάζει την ανανεωμένη παράσταση, «Αριστο…Φαγάδες!!!».

Μία συνηθισμένη οικογένεια με σοβαρές και δυσεπίλυτες οικονομικές δυσχέρειες, δέχεται το αλύπητο χτύπημα της... τύχης! Σημείο ορόσημο της ζωής τους, η ημερομηνία του γάμου τους!!! Μία παράσταση που εκτυλίσσεται παρουσία μίας πιεστικής σπιτονοικοκυράς, ακλόνητων πεθερικών, ιδιότροπων πελατών και κυρίως… ελλείψει χρημάτων. Υπόσχεται άφθονο γέλιο, ανεξάντλητη αγάπη και ουρανοκατέβατη ευλογία.
Η κωμωδία που θα σας χορτάσει… σερβίρεται το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.


Το έργο
Ο Μενέλαος, ένας άνδρας με αγνά αισθήματα μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα, προσπαθούν μάταια να σώσουν το παραδοσιακό τους μαγειρείο. Αποφασίζουν να εκσυγχρονίσουν το μενού τους με γεύσεις γκουρμέ, να διαφημιστούν με διάφορους τρόπους αλλά και να αναβαθμίσουν συνολικά την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες τους.
Οι προσπάθειές τους, αποβαίνουν άκαρπες, αφού – πέραν των άλλων – έχουν να αντιμετωπίσουν την… πικάντικη εκδοχή της ίδιας της συζύγου, τους ιδιότροπους πελάτες, τα ανεξάντλητα πεθερικά και την οργισμένη σπιτονοικοκυρά!
Όλα αυτά ανατρέπονται μονομιάς όταν μία ημερομηνία τους σημαδεύει για πάντα!!!

Οι συντελεστές:
Σενάριο: Σοφία Χαλκιά, Γιώργος Καραγιαννάκης & Νίκος Χαβιαράς
Σκηνοθεσία: Νίκος Χαβιαράς
Πρωταγωνιστές: Μανώλης Ροδίτης (Μενέλαος), Μαρία Πήλιου (Ελπίδα), Κατερίνα Λατσατιανού (Παγώνα), Τσαμπίκα Καπούλα (Μαριάννα & Γιαννάκης), Λευτέρης Χατζησταμάτης (Αριστείδης), Σόνια Παπακωνσταντίνου (Βιολέτα), Μανώλης Βρουβής (Βαγγέλης), Μαρούλα Χούλη (Φωφώ), Χριστίνα Μαργαρίτη (Αμαλία) και ο Νίκος Σαββίδης (Αργύρης).

Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμη, η κοινωνική λειτουργός Γεωργία Ρηγοπούλου στο ρόλο της Αλεξίας, η γραμματέας Ειρήνη Γεωργά στο ρόλο της Μαργαρίτας και ο εθελοντής Νίκος Καλής στο ρόλο του Ξενοφών.

Guest Star η πρόεδρος του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» Σταυρούλα Καπούλα στο ρόλο της Ασπασίας και η γενική γραμματέας του Δ.Σ και δημοσιογράφος Άννα Μ. Σαρρή στο ρόλο της Άννας Στάη.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!