Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 648 ΦΟΡΕΣ

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του ΚΠΕ Πεταλούδων και ο υπεύθυνος περιβαλλοντικής της Α ΄θμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργανώνει εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του ΚΠΕ Πεταλούδων και ο υπεύθυνος περιβαλλοντικής της Α ΄θμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργανώνει εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 από 9 π.μ. έως 1:30 μ.μ, στην έδρα του, στην κοινότητα Θεολόγου, για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Ρόδου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 09.00-09.30 Προσέλευση μαθητών 09.30-10.00 Έναρξη – Καλωσόρισμα από: τον υπεύθυνο του ΚΠΕ Πεταλούδων π. Κ. Μανέττα και τον υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Α΄θμιας κ. Ν.Φωτεινό. Χαιρετισμοί. 10.00-12.30 Δραστηριότητες των μαθητών κατά ομάδες • Ζωγραφική από μαθητές σε τοίχους του ΚΠΕ, υπεύθυνη ομάδας η ζωγράφος Γεωργία Καρδούλια -Τσουρουνάκη. • Κατασκευές από άχρηστα υλικά, υπεύθυνη ομάδας η αγιογράφος –καλλιτέχνης Μαρία. Γιαννικάκη • Προβολή ταινίας μικρού μήκους και παιχνίδι ρόλων. • Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στον παλαιό οικισμό του Θεολόγου 12.30-13.00 Εκπαιδευτικός Περίπατος στον παραδοσιακό οικισμό του Θεολόγου 13.00-13.30 επιστροφή στους χώρους του ΚΠΕ και προσφορά μικρο-εδεσμάτων 13.30 Λήξη της εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόσιο για την πλαστική ρύπανση τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Επιστήμονες χαρτογραφούν τις αποικίες των μυρμηγκιών στα Δωδεκάνησα

Τα μυρμήγκια Camponotus και Cremmatogaster θα μελετηθούν στην Κάρπαθο

Ιάκωβος Κολαϊνής: «Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί» – Οικολογική ισορροπία σε αναζήτηση

Φυτεύοντας το δάσος της θάλασσας στους Λειψούς

Κλιματική αλλαγή: Ξηρασία, κυκλώνες και έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια, λένε οι κλιματολόγοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού στο Μανδράκι

Ο Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023)