Η Συμφωνία των Πρεσπών  και οι συνέπειες που θα έχει

Γράφει η Ειρήνη Μαρούπα
Ποινικολόγος

 

Αδέλφια Έλληνες Γρηγορείτε. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε.

Τα Βαλκάνια οδηγούνται σε πόλεμο. Η Ελλάδα οδηγείται σε πόλεμο. Η κατάπτυστη συμφωνία άναψε το φιτίλι στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων, και η Ελλάδα χορεύει σε τροχιά εδαφικού ακρωτηριασμού. Ξεκίνησε από την «ενιαία» Μακεδονία. Θα αποκοπεί η Θράκη.

Θα  επεκταθεί ο διαμελισμός σε Ήπειρο και στο Αιγαίο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού. Τελευταία θα πάρει σειρά η Κρήτη.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία  της Βουλγαρίας, επαναλαμβάνει από την επομένη υπογραφής της κατάπτυστης, στις 18 Ιουνίου, «δεν συμφωνώ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία, δεν υπάρχει τέτοια χώρα. Αυτό το όνομα δεν μπορεί να ισχύσει. Και δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι υπάρχει μακεδονική γλώσσα. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια».

Την 18η Ιουνίου ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας έλεγε «ελπίζουμε η συμφωνία των Πρεσπών να μην γίνει αφορμή αναθεώρησης των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή».
Γιατί οι δήθεν πολλές κατασκευασμένες «Μακεδονίες», θα ενωθούν. 

Γι’αυτό δόθηκε το όνομα. Για να γίνει «αναδιάταξη συνόρων και δυνάμεων στα Βαλκάνια προς το παρόν διά της διπλωματικής οδού», όπως έγραφαν τα Επίκαιρα του Λιβάνη στις 2 Μαρτίου 2018. Με τις υπογραφές. Αν χρειαστεί και με πόλεμο.

Τα αυτονομιστικά σωματεία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στη Μακεδονία μας. Τη  μοναδική, Την αυθεντική. Για τα δύο υποβλήθηκαν μηνύσεις στη δικαιοσύνη, η οποία εδώ και ένα χρόνο δεν έκανε το καθήκον της.

Αδελφότητα ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος, το πρώτο σωματείο, στην Ηράκλεια Σερρών τον Ιανουάριο του ‘18. Όπως μας πληροφορεί το καταστατικό τους αλλά και οι εφημερίδες τους, οι «ντόπιοι» μιλούν τη  «μακεδονική» γλώσσα, και προωθούν την μακεδονική σλάβικη εθνότητα, η οποία κατοικεί στην περιοχή, η οποία εξελληνίστηκε και που είναι καταπιεσμένη από τους Έλληνες…
Ήξεραν πριν τη συμφωνία αυτοί…

Στη  Θεσσαλονίκη «Μακεδονική» ΜΚΟ με το αστέρι της Βεργίνας καλούσε τον Μάρτιο τους Μακεδόνες να ενωθούν, στα γραφεία της απέναντι από τα δικαστήρια.

Τελευταία, τον 11/19  «Μακεδονική κίνηση για την προώθηση της μητρικής γλώσσας Κιρστ Μιρσένκοφ», στην Αριδαία.

Για το Ουράνιο τόξο και τη  δημιουργία ψευτομακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία μας γνωρίζετε, από τις εκπομπές του Θεοδωράκη, του αρχηγού του “Ποταμιού”, του κόμματος που φτιάχτηκε στο ξενοδοχείο Πεντελικό από επιχειρηματίες για να βοηθήσει τέτοιες ώρες τον διαμελισμό της Ελλάδας να επιτευχθεί με τις υπογραφές και τις ψήφους των χρησίμων.

Αυτά που ζούνε τα αδέλφια μας, οι Έλληνες κάτοικοι της Φλώρινας και της Αριδαίας, με τους φιλοσκοπιανούς, τα υποφέρουνε μόνοι τους, προς το παρόν. 

Σαν να κατοικούν ήδη σε ξένα εδάφη. Οι φιλοσκοπιανοί αγριοκοιτάζουν και προκαλούν τους Έλληνες Μακεδόνες αδελφούς μας, μέσα στα σπίτια τους, μέσα στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα. Τους λένε να τα μαζεύουν σιγά σιγά, γιατί τα εδάφη αυτά είναι σκοπιανά. Τους διώχνουν λεκτικά προς το παρόν από τα σπίτια τους. Η Σολούν λέει, η ελληνική Θεσσαλονίκη μας, είναι «δικιά τους»! Και το κράτος μας είναι φιλικό προς όσα συμβαίνουν εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Σε λίγο οι Έλληνες θα κληθούν να διαλέξουν: Ψευτο «μακεδόνες» ή Έλληνες…!
Αν αναρωτιέστε πότε έγιναν όλα αυτά, σας απαντώ ευθέως. Σε έναν χρόνο μέσα, το 2018. 

Αν ρωτάτε ποιος τα έκανε, σας απαντώ χωρίς περιστροφές. Η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Την οποία, παράνομα, αντισυνταγματικά υπέγραψε ο Κοτζιάς, με τη βοήθεια του Καμμένου (που δεν έριξε την κυβέρνηση στις 16 Ιουνίου, πριν την υπογραφή), ενώ τώρα τον καταγγέλλει ότι «τα έπαιρνε», από τον Σόρος, με το νούμερο να φτάνει τα 50 εκατομμύρια.

Ευτυχώς όμως για την κυβέρνηση και τον Καμμένο, η δικαιοσύνη είναι τυφλή, μουγγή και δεν έκανε τίποτα για να διερευνήσει τις καταγγελίες περί δωροδοκίας του Κοτζιά, αλλά και όλων των νεοβαφτισμένων συριζαίων βουλευτών. 

Οι νεόκοποι συριζαίοι είδανε το φως το αληθινό και ψήφισαν κατά «συνείδηση», την κατάπτυστη, αφού η «συνείδησή» τους ενισχύθηκε τουλάχιστον από αξιώματα, τα οποία όμως συνοδεύονται από χρήματα κι αφού ακούστηκαν ουκ ολίγα, περί δανείων που δεν πληρώνονται και περί χρηματισμού πολλών εξ αυτών.

Αν ακόμη έχετε αμφιβολία ότι η κατάπτυστη μάς οδηγεί σε πόλεμο, σας λέω ότι το CNN, στις 25 του Γενάρη, (ημέρα ψήφισής της στο ελληνικό κοινοβούλιο), αναφέρθηκε στη συμφωνία «Μακεδονίας-Ελλάδας», (πάει και το Βόρεια, ποτέ δεν υπήρξε...) δείχνοντας χάρτη της «Μακεδονίας», με σύνορά της τα ελληνικά εδάφη  ως τη Λάρισα!

Με τον ίδιο χάρτη πίσω του ευκρινέστατο φωτογραφήθηκε ο Ζάεφ, ψηφίζοντας στο δημοψήφισμα στις 30 του Σεπτέμβρη.
Ωραία πράγματα!

Και για να σας ξεκαθαρίσω τι εστί μπαρουταποθήκη Βαλκανίων, σας λέω ότι η Αλβανία, ήδη κατάργησε τα σύνορά της στις εμπορικές συναλλαγές με Κοσσυφοπέδιο και ενσωματώνει περιοχές του στη Μεγάλη Αλβανία που φτιάχνει. Δύο υπουργοί της κυβέρνησης Ράμα προέρχονται πλέον από το Κοσσυφοπέδιο.

Στα Σκόπια υπάρχει ενεργή αλβανική μειονότητα 26%, η οποία θέλει ένωση με την Αλβανία και ωθείται να το πράξει. Η Σερβία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αλβανία για την ανταλλαγή των περιοχών Πρέσεβο και Πρίστινα. 

Η Αλβανία  διώκει ανηλεώς την ελληνική εθνική μειονότητά μας στη Βόρεια Ήπειρο, την ίδια ώρα που επιθυμεί την επιστροφή των περιουσιών των Τσάμηδων, δηλαδή διεκδικεί τα εδάφη μας ως την Πρέβεζα.
Η Τουρκία έχει εξοπλίσει Αλβανία και Σκόπια, εδραιώνοντας το μουσουλμανικό τόξο γύρω μας, θηλιά στον λαιμό μας.

Εδώ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συναινούν στον διαμελισμό της Ελλάδας, αλληλλοβοηθούμενες στο αισχρό αυτό έργο κατά της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.
Η αντιπολίτευση δεν παραιτήθηκε όπως τους είχαν υποδείξει τα εξώδικα των παμμακεδονικών έναν χρόνο πριν, μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών τους. 

Ούτε έστω τώρα παραιτήθηκαν, μετά την υπόδειξη του καθηγητή συνταγματικού δικαίου Κασιμάτη, για να γίνουν εκλογές. Μάλιστα έτειναν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση. Δήλωσε επίσημα ο Μητσοτάκης ότι το κόμμα του συνανεί στο όνομα Βόρεια Μακεδονία… Όχι Γιάννης, Γιαννάκης…

Για το Αιγαίο και τη διεκδίκηση των εδαφών σας από την Τουρκία,  τα ζείτε αδέλφια μου, τι να σας τα λέω εγώ.

Ζήσατε υπερπτήση τουρκικού drone, τον Απρίλιο του 2018 πάνω από τη Ρόδο και δεν καταρρίφθηκε… 
Μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος, τόλμησε να παραβιάσει εναέριο χώρο μεγάλου κατοικημένου νησιού, της Ρόδου μας… Τι να συζητάμε…. 

Ότι ο κ. Τσίπρας δεν προσγειώθηκε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τον Φεβρουάριο του 2016 στη Ρόδο κατ’απαίτησιν του Ερντογάν;

Ότι τον Ιούλιο του 2017 παρενοχλήθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Ρόδο και απάντηση δεν υπήρξε από ελληνικής πλευράς;

Αναθεώρηση της Λωζάννης ζήτησε στην επίσκεψή του ο Ερντογάν τον Δεκέμβρη του 2017.

Εκσυγχρονισμό θέλει ο Τσίπρας.

(Ο εκσυγχρονισμός είναι να περάσει το Αιγαίο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού υπό τουρκική κυριαρχία. Την οποία ήδη ασκεί ο Τούρκος στο Αιγαίο ενώ οι δικοί μας κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Το σχέδιο Φαιδώρα που αποκάλυψε ο Στηβ Λάλας το 1992, σε εξέλιξη).

Ο κ. Τσίπρας, αφού παρέδωσε όνομα, Ιστορία, πολιτισμό  και τελικά τα εδάφη της Μακεδονίας στους Σλάβους (το όνομα τα ενσωματώνει όλα, κάτι ξέρανε που το λέγανε ότι το όνομα είναι έδαφος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου),  στις 5 του Φλεβάρη  μεταβαίνει στην Τουρκία για να μιλήσει για το  Αιγαίο…

Να παραδώσει και τα δικά σας εδάφη δηλαδή. 

Ενώ όφειλε να έχει ενεργοποιήσει τον ΟΗΕ για προσβολή της πολιτικής μας ανεξαρτησίας καθώς και το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη για το δικαίωμα στρατιωτικοποίησης και προληπτικής άμυνας των εδαφών μας. Των νησιών μας στο Αιγαίο τα οποία καθημερινά και παράνομα διεκδικούνται από την Τουρκία.

Αδέλφια, Έλληνες, Ξυπνήστε τώρα.
Είναι απολύτως επείγον.

Οι σύμμαχοί μας έχουν κάνει συμφωνίες εις βάρος της πατρίδας μας με γείτονες εχθρούς μας οι οποίοι ανέκαθεν ήθελαν να καταλάβουν εδάφη μας. 

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για τον διαμελισμό της Ελλάδας, επειδή οι ηγεσίες μας σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση, σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, δικαιοσύνη  συναινούν στην παράδοση ελληνικών εδαφών, λόγω και έργω.

Άρα έχουμε πρόβλημα.

Ο ελληνικός λαός είμαστε μόνοι μας. Κι οφείλουμε να υπερασπιστούμε βωμούς και εστίες, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

Το «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα» του Βάρναλη, δεν μας ταιριάζει.
Είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ.

Έχουμε προγόνους Λεωνίδες, Μιλτιάδηδες, και Κολοκοτρωναίους, που μας δίδαξαν πώς υπερασπιζόμαστε εδάφη. Με πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα. Την πατρίδα την «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων εν μείζονι μοίρα παρά θεοίς και παρ’ανθρώποις τοις νουν έχουσιν», από τον καιρό του Σωκράτη.

Ενταχθείτε όλοι άντρες γυναίκες στις εθνοφυλακές. Ετοιμαστείτε μεθοδικά και οργανωμένα να υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας, τα εδάφη μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα.
Τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, το Αιγαίο. Κάθε σπιθαμή ελληνικής γης.

Είμαστε λίγοι. Μα θα τα καταφέρουμε. Γιατί οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, το λέγε σωστά ο Τσώρτσιλ. 
Βρείτε το φρόνημα μέσα σας και χτίστε την ικανότητα. Γίνετε ετοιμοπόλεμοι.
Είναι εξαιρετικά επείγον. Θα επανέλθω.